ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Επτά σερί συμμετοχές ο Βρουσάι!

Επτά σερί συμμετοχές ο Βρουσάι!

Επτά σερί αναμετρήσεις έχει χρησιμοποιηθεί ο Μάριος Βρουσάι, στην Ρίο Άβε, στην οποία και αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό. Ο 25χρονος άσος, έπαιξε ως αλλαγή στο 1-1 της ομάδας του με αντίπαλο την Φαρένσε και αξίζει να σημειώσουμε πως κατά τη διάρκεια της παρουσία του, η Ρίο Άβε έχει μόλις μια ήττα. Μάλιστα, όλο αυτό το διάστημα, ο Βρουσάι έχει πάρει εμπειρίες και από πολύ μεγάλα παιχνίδια τα οποία και συνοδεύτηκαν από θετικά αποτελέσματα για την ομάδα του, αφού ήταν «παρών» τόσο στο 0-0 με την Πόρτο στο «Ντραγκάο», αλλά και στο 3-3 με την πρώτη, Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Από εκεί και πέρα, δε φαίνεται να… βρίσκει την «Ιθάκη» του, ο Πεπ Μπιέλ, κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στην Γερμανία, όπου αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό, στην Άουγκσμπουργκ. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός που αποχώρησε στα μέσα της σεζόν από το μεγάλο λιμάνι, με στόχο να βρει τον καλό του εαυτό, δεν έχει ακόμα συμμετοχή ως βασικός, ενώ στη… σούμα έχει πέντε συμμετοχές και 151 αγωνιστικά λεπτά στην Μπουντεσλίγκα.

Τελευταία φορά έπαιξε το Σάββατο για 26 λεπτά, στο εκτός έδρας 3-1 της ομάδας του με αντίπαλο την Βόλφσμπουργκ, όταν και είδε την κίτρινη κάρτα στο 70ο λεπτό. Σε ό,τι αφορά τον Ουσεινού Μπα που παίζει στην Τουρκία με την Μπασακσεχίρ, είναι εκτός το τελευταίο διάστημα (τραυματισμός).

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ