ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Αυξημένος χρόνος για Γιόβετιτς

Αυξημένος χρόνος για Γιόβετιτς

Ο Γιόβετιτς έπαιξε κάτι παραπάνω από 10 λεπτά στο ντέρμπι της Κυριακής (10/3) και αγωνιζόμενος στα πλάγια, πέρασε κάποιες καλές μπαλιές προς τους συμπαίκτες του, ενώ δεν δίστασε να βγάλει και κάποιες σέντρες, έστω και αν δεν είχαν... αντίκρισμα. Δεν είναι, φυσικά, η πρώτη φορά που ο Μαυροβούνιος επιθετικός, με «θητεία» στα πέντε κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης, άρεσε για την όρεξη που έβγαλε στο χορτάρι και κέρδισε το θερμό χειροκρότημα του κόσμου του Θρύλου.

Το έκανε και στον αγώνα με την Μακάμπι Τελ Αβίβ, όπου έπαιξε για λίγα λεπτά, αλλά έκανε πολλά... περισσότερα από τους ποδοσφαιριστές που ήταν στο γήπεδο από την αρχή του αγώνα, ενώ ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ του είχε δώσει μισή ώρα συμμετοχής τόσο στον αγώνα με τον Παναιτωλικό, όσο και σε αυτό με τον Βόλο. Στην πρώτη περίπτωση μπήκε μέσα στον αγωνιστικό χώρο και βοήθησε με την επιθετική του διάθεση να έρθει... τούμπα το ματς, ενώ απέναντι στην ομάδα της Μαγνησίας, είχε ένα γκολ μετά από ασίστ του Ελ Αραμπί, αλλά και άλλες ποιοτικές κινήσεις, όπως ένα ψαλιδάκι που απείλησε τους φιλοξενούμενους.

Ο 62χρονος προπονητής έχει χρησιμοποιήσει σε επτά αγώνες τον Γιόβετιτς και θέλει όλο και περισσότερο να παίρνει πράγματα από αυτόν. Να σημειωθεί, πως επί Καρβαλιάλ, οι εμφανίσεις του ήταν λιγότερες, αφού είχε παίξει σε πέντε ματς, έστω και με λίγο χρόνο παραπάνω. Δεν αποκλείεται, στον αγώνα της Πέμπτης (14/3) με την Μακάμπι Τελ Αβίβ να έχει αυξημένο χρόνο συμμετοχής.

Επιμέλεια: Γιώργος Τσίρκας

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ