ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ο Ολυμπιακός οφείλει να αντιδράσει...

Ο Ολυμπιακός οφείλει να αντιδράσει...

Ο Ολυμπιακός «πλήρωσε» ακριβά το κακό του ξεκίνημα και γνώρισε «βαριά» ήττα (1-4) από την ισχυρή Μακάμπι Τελ Αβίβ στο «Γ. Καραϊσκάκης», στην πρώτη «μάχη» για τη φάση των «16» του Conference League. Σε ένα τόσο μεγάλο ευρωπαϊκό ματς, ο Θρύλος παρουσιάστηκε αμυντικά κατώτερος των περιστάσεων και δυσκολεύτηκε πολύ κόντρα στους πρωτοπόρους του ισραηλινού πρωταθλήματος, χάνοντας... μόνος του, από δικά του, πολλά λάθη (δέχθηκε τέσσερα γκολ με... τέσσερις ευκαιρίες).

«Δεν γίνεται να δεχόμαστε τόσες ευκαιρίες και να βρισκόμαστε πίσω στο σκορ, είναι δύσκολο να κάνουμε ανατροπές συνέχεια», φώναζε και... ξαναφώναζε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στους «ερυθρόλευκους», μετά τις νίκες πρωταθλήματος κόντρα σε Αστέρα Τρίπολης (2-1 στο Φάληρο) και Παναιτωλικό (1-2 στο Αγρίνιο).

Με τον Μεντιλίμπαρ στον πάγκο τους, οι Πειραιώτες βελτίωσαν εντυπωσιακά την αγωνιστική τους εικόνα, μετρώντας έξι νίκες, σε έξι ματς, σε Ελλάδα και Ευρώπη!

Το τελευταίο διάστημα, η ομάδα του Πειραιά δημιουργεί ένα «σωρό» ευκαιρίες και έχει την υπεροχή στην κατοχή μπάλας, όμως οφείλει, στη συνέχεια, να σκοράρει με μεγαλύτερη ευκολία, ώστε να μην «μπλέκει». Εξάλλου, αυτό έπαθε ο Ολυμπιακός και στη μεγάλη ευρωπαϊκή «μάχη» με τους Ισραηλινούς στον Ναό, αφού πέραν των αμυντικών του προβλημάτων, «έφτιαξε» πολλές ευκαιρίες (20 τελικές), όμως «κόλλησε» στο ένα τέρμα και το «πλήρωσε».

Σίγουρα, παρά τις... διορθωτικές κινήσεις του Μεντιλίμπαρ, (όλα) τα προβλήματα του Θρύλου δεν μπορούν να λυθούν σε ένα μήνα.

Ωστόσο, οι «ερυθρόλευκοι» πρέπει να γυρίσουν άμεσα το «τσιπ» και να επιστρέψουν στις καλές εμφανίσεις τους, καθώς είναι «μέσα» στη «μάχη» του πρωταθλήματος, όντας στο -3 από την κορυφή. Την Κυριακή (10/3), οι Πειραιώτες υποδέχονται τον Παναθηναϊκό στο «Γ. Καραϊσκάκης», για την πρεμιέρα των playoffs της Super League και οφείλουν να παρουσιάσουν καλύτερο πρόσωπο, ώστε να ξεκινήσουν με το «δεξί».

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ