ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Θρύλος είσαι...

Θρύλος είσαι...

Στη «μάχη» της Ευρώπης επιστρέφει, σήμερα (7/3), ο Ολυμπιακός! Απόψε, στις 19:45 (COSMOTE SPORT 3HD/redking.gr), ο Θρύλος υποδέχεται την Μακάμπι Τελ Αβίβ στο κατάμεστο «Γ. Καραϊσκάκης», στο πρώτο ματς της φάσης των «16» του Conference League, με στόχο το βήμα πρόκρισης στην οκτάδα, με «φόντο» τη ρεβάνς, την άλλη Πέμπτη (14/3), στη Σερβία.

Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση, μετρούν επτά διαδοχικές νίκες, σε Ελλάδα και Ευρώπη, ενώ με τον Χοσέ Λουίς Μελιντίμπαρ στον πάγκο, «τρέχουν» σερί «έξι στα έξι».

Κόντρα στους πρωτοπόρους του ισραηλινού πρωταθλήματος (+1 από την πρωταθλήτρια Μακάμπι Χάιφα), οι Πειραιώτες διεκδικούν την πρόκρισή στους «8» του Conference League και το πρώτο ευρωπαϊκό εισιτήριο της ιστορίας τους για τον... Απρίλιο, για αυτό και σήμερα, θέλουν να εκμεταλλευτούν το «κάστρο» τους, στην πρώτη «μάχη» των «16».

«Είναι σχεδόν όλα αποφασισμένα. Έχω αποφασίσει, έχουμε αποφασίσει, ποιοι θα αγωνιστούν και πως θα παίξουμε κόντρα στην Μακάμπι», δήλωσε ο Βάσκος κόουτς της ομάδας του Πειραιά.

Στο αποψινό κρίσιμο ευρωπαϊκό ματς με την επικίνδυνη Μακάμπι, ο Μεντιλίμπαρ αναμένεται να «κατεβάσει» τον Ολυμπιακό στον Ναό με τους Πασχαλάκη κάτω από τα δοκάρια, τους Ροντινέι, Ρέτσο, Κάρμο και Ορτέγκα στην άμυνα, τους Τσικίνιο, Έσε, Όρτα στον «άξονα», τους Ποντένσε (ή Μασούρα) και Φορτούνη (ή Μασούρα) στα «φτερά» και τον Ελ Κααμπί στην επίθεση. Και όλα αυτά, λίγες ημέρες πριν από την πρεμιέρα των play offs του πρωταθλήματος της Super League, αφού την Κυριακή (10/3), ο Θρύλος θα υποδεχθεί στο «Γ. Καραϊσκάκης» τον Παναθηναϊκό.

Στην αποστολή των «ερυθρόλευκων» για τη μεγάλη ευρωπαϊκή βραδιά με την Μακάμπι στον Ναό δεν βρίσκεται ο Αλεξανδρόπουλος, εξαιτίας ενοχλήσεων στη μέση (Παπαδούδης, Καρβάλιο, Κάρμο, Τσικίνιο, Ελ Κααμπί, Φορτούνης, Έσε, Όρτα, Ιμπόρα, Γιόβετιτς, Μασούρας, Ορτέγκα, Πασχαλάκης, Ποντένσε, Ρίτσαρντς, Ροντινέι, Τζολάκης, Ντόη, Ρέτσος, Ελ Αραμπί, Κίνι).

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ