ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

«Κακό… σημάδι για την ομάδα μας»

«Κακό… σημάδι για την ομάδα μας»

Σίγουρα δεν… χάρηκαν και σε μεγάλο βαθμό, τα ουγγρικά Μέσα ενημέρωσης με την εντυπωσιακή εικόνα του Ολυμπιακού, απέναντι στον ΠΑΟΚ. Με τα ρεπορτάζ που ασχολούνται με την Φερεντσβάρος, να σχολιάζουν μεταξύ άλλων πως οι Πειραιώτες δείχνουν να φορμάρονται στο χειρότερο χρονικά σημείο για την ομάδα του Ντέγιαν Στάνκοβιτς!

Είναι αξιοσημείωτο πως η ιστοσελίδα «mandiner» έγραψε στο ρεπορτάζ της: «Μετά από την Φερεντσβάρος, ο Ολυμπιακός κέρδισε και τον ΠΑΟΚ με 4-1 εκτός έδρας, για το ελληνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου. Αυτό σίγουρα, δεν ήταν ένα πολύ καλό σημάδι για την ομάδα της χώρας μας, πριν από τον επαναληπτικό της Πέμπτης».

Επιπροσθέτως, η ιστοσελίδα «sportal» στην ουγγρική της έκδοση, ανέφερε: «Ο Ολυμπιακός έδωσε τον τόνο για τη ρεβάνς κόντρα στην Φερεντσβάρος, με ένα παιχνίδι γεμάτο με γκολ». Στο ρεπορτάζ στέκονται ιδιαίτερα στον Αγιούμπ Ελ Κααμπί, για τον οποίο σημειώνουν πως: «με δύο γκολ ερχόμενος από τον πάγκο, έδωσε συνέχεια στην πολύ καλή του φόρμα, αφού είχε σκοράρει και στο 1-0 με την Φερεντσβάρος».

Καταλήγοντας, η «nemzetisport» υπογράμμισε: «έχοντας σημειώσει τέσσερα γκολ εκτός έδρας, ο Ολυμπιακός… συντονίζεται για τη ρεβάνς στην Βουδαπέστη» και η «csakfoci» συμπλήρωσε: «Ο Ολυμπιακός προετοιμάστηκε για το δεύτερο ματς, παίρνοντας εκδίκηση με 4-1 από τον ΠΑΟΚ».

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ