ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Δεν το κουνάει από το Λιμάνι ο Πασχαλάκης!

Δεν το κουνάει από το Λιμάνι ο Πασχαλάκης!

Δεν το κουνάει από το Λιμάνι ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης! Μία ημέρα μετά το «διπλό» στην Τούμπα με νίκη 4-1 επί του ΠΑΟΚ είχε και... γλυκό! Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας του με τον Έλληνα τερματοφύλακα, ο οποίος θα συνεχίσει να υπερασπίζεται την εστία των Πειραιωτών φορώντας την ιστορική φανέλα του Θρύλου!

Το συμβόλαιο του Πασχαλάκη έληγε το προσεχές καλοκαίρι, όμως οι Πειραιώτες θέλησαν να συνεχίσουν τη συνεργασία τους με τον 34χρονο τερματοφύλακα, ο οποίος πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με τη φανέλα του Θρύλου. Ο Έλληνας γκολκίπερ έχει δεθεί με τον Ολυμπιακό και τον κόσμο του, είναι ευχαριστημένος με την ομάδα του Πειραιά και θέλει να πανηγυρίσει με τους «ερυθρόλευκους» πολλές νίκες και να σηκώσει κούπες! 

Ο διεθνής τερματοφύλακας έχει αγωνιστεί σε 62 παιχνίδια των «ερυθρόλευκων» σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ έχει φορέσει και το περιβραχιόνιο! Η συνεισφορά του είναι τεράστια και σίγουρα ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μπορεί να νιώθει τυχερός που έχει στη διάθεσή του έναν τόσο αξιόπιστο τερματοφύλακα. Άλλωστε, ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης είχε κερδίσει την εμπιστοσύνη όλων των προπονητών που πέρασαν από το Λιμάνι, κάτι το οποίο δείχνει πολλά για την ποιότητά του.


 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ