ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Χωρίς φρένα ο κατήφορος της ΓΣ της ΕΠΟ

Χωρίς φρένα ο κατήφορος της ΓΣ της ΕΠΟ

Μέσα σε πέντε λεπτά τελείωσε η διαδικασία τοποθέτησης των τακτικών δικαστών στα πειθαρχικά όργανα της ΕΠΟ (Διαιτητικό Δικαστήριο, Επιτροπή Εφέσεων και Πειθαρχική Επιτροπή) καθώς αναπληρώθηκαν οι συνολικά 8 (τακτικοί και αναπληρωματικοί που παραιτήθηκαν). Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού Αλέξης Κούγιας ψήφισε κατά (σ.σ. κόκκινη κάρτα, το «ναι» ήταν πράσινη) καθώς ο πρόεδρος της ΕΠΟ Τάκης Μπαλτάκος δεν τον άφησε να παρέμβει.

Ο γνωστός ποινικολόγος ήθελε να ζητήσει ενημέρωση για τα βιογραφικά των τακτικών δικαστών που προτάθηκαν από τα αρμόδια όργανα της δικαιοσύνης. Όμως, η διαδικασία μπορεί να παρομοιαστεί με ραντεβού στο… σκοτάδι καθώς πιο πρόχειρη δεν γινόταν.

Όλα (σ.σ. καμία μομφή για τους δικαστές, στη διαδικασία αναφερόμαστε) μπήκαν στο σωρό και η ΓΣ επικύρωσε με 64 «ναι» και ένα λευκό (του Αχιλλέα Μπέου που εκπροσώπησε τον Βόλο) τις προτάσεις των αρμοδίων οργάνων της δικαιοσύνης, χωρίς κάποια ΕΠΣ ή ΠΑΕ να ενδιαφερθεί για λεπτομέρειες, αν και κουβαλήθηκαν στην Αθήνα μόνο για 5-10’ και μάλιστα με διανυκτέρευση. Όλα τα βάζουν στο σωρό, σαν… αγέλη, όπως θα μπορούσε να συμπεράνει κάποιος.

Απουσίασαν: Αρης, Αστέρας Τρίπολης, Ατρόμητος Λαμία, ΠΑΟ, Παναιτωλικός, Πανσερραϊκός, ΕΠΣ Λασιθίου, ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας και ΕΠΣ Χίου.

Οι πρόεδροι των ΕΠΣ παρέμειναν για να συζητήσουν το θέμα των χρεών προς την ΕΠΟ.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ