ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Έκλεισε και έρχεται για τον Ολυμπιακό ο Μεντιλίμπαρ!

Έκλεισε και έρχεται για τον Ολυμπιακό ο Μεντιλίμπαρ!

Οριστικό! Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ είναι ο εκλεκτός για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού και πλέον η ανακοίνωση και η ανάληψη των καθηκόντων του μπαίνουν στην τελική ευθεία.

Ο Ολυμπιακός ποντάρει στον έμπειρος τεχνικός γιατί ξέρει τι μπορεί να κάνει και παράλληλα ξέρει ότι είναι ακόμα «διψασμένος» για τίτλους. Εκτιμάται ότι ο Μεντιλίμπαρ μπορεί να χτίσει τον νέο μεγάλο Ολυμπιακό.

Ο Ισπανός τεχνικός αναμένεται το επόμενο 48ωρο αναμένεται στην χώρα μας, προκειμένου να οριστικοποιηθεί η πρόσληψή του.

Το κασέ του Ισπανού βρίσκεται στα 1.5 εκατ. ευρώ ετησίως και μένει να φανεί η χρονική διάρκεια της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Ο 62χρονος ήταν προπονητής της Σεβίλλης μέχρι τον περασμένο Οκτώβριο, έχοντας αναλάβει το τέλος της περασμένης σεζόν, οδηγώντας την ισπανική ομάδα στην κατάκτηση του Europa League. Μάλιστα, βρέθηκε και στο "Γ. Καραϊσκάκης" το περασμένο Αύγουστο, ως προπονητής των Σεβιγιάνων, στον τελικό του Super Cup.

Πρόκειται για έναν από τους πιο έμπειρους Ισπανούς τεχνικούς, με μεγάλη παρουσία στα γήπεδα της La Liga, με προεξέχουσα την Έιμπαρ, στον πάγκο της οποίας κάθισε από το 2015 έως το 2021. Πέρα από την Έιμπαρ, έχει βρεθεί στους πάγκους των Μπιλμπάο, Οσασούνα, Λεβάντε, Ρεάλ Βαγιαδολίδ και Αλαβές.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ