ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ώρα για αντίδραση

Ώρα για αντίδραση

Δέκα κρίσιμες  ημέρες έρχονται σχετικά με τους εναπομείναντες στόχους του Ολυμπιακού. Μια περίοδος που δεν θα είναι καθόλου εύκολη για τους «ερυθρόλευκους» από τη στιγμή που κινδυνεύουν να μην πετύχουν τίποτα την φετινή σεζόν. Οποιαδήποτε άλλη θέση εκτός από την πρώτη, δεν αποτελεί στόχο για τον Ολυμπιακό. Είναι το ελάχιστο που πρέπει να γίνει ως το τέλος, να πλησιάσει όσο γίνεται όλο και περισσότερο και να διατηρήσει τις ελπίδες του μέχρι το τέλος.

Ένα δίμηνο που θα είναι πολύ δύσκολο. Κι αυτό διότι όταν δεν έχεις στόχους να κυνηγήσεις, λείπει κάτι. Βέβαια, όταν φορά ένας ποδοσφαιριστής την ερυθρόλευκη φανέλα, τότε δεν χρειάζεται να έχεις άλλο κίνητρο. Κίνητρο είναι να την φοράς και να κάνεις ό,τι καλύτερο για εκείνη, για τον σύλλογο.

Οι "ερυθρόλευκοι" θα αντιμετωπίσουν την Φερεντσβάρος στις 15 και 22 Φεβρουαρίου για τα playoffs του Conference League όπου θα κριθεί η πρόκριση τους στην επόμενη φάση της διοργάνωσης και ενδιάμεσα (στις 18/2) θα αντιμετωπίσουν τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Κατά συνέπεια, από τη μία είναι η στιγμή της αυτοκριτικής για τους παίκτες και τον προπονητή, αλλά συνάμα η ώρα της ανασυγκρότησης και της αντίδρασης τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στην Ευρώπη.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ