ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Και σε τριάδα και σε τετράδα!

Και σε τριάδα και σε τετράδα!

Ο Καρβαλιάλ, γνωρίζει πως ο Κάρμο μπορεί να αποδώσει εξαιρετικά τόσο ως στόπερ σε τριάδα πίσω, αλλά και σε τετράδα. Στους «δράκους» συνέβη το δεύτερο, αλλά με τη φανέλα των «πολεμιστών» ήταν και με τρεις σέντερ μπακ πίσω. «Στην Μπράγκα, έπαιζε σε μια σειρά από τρεις κεντρικούς αμυντικούς που έκαναν επίθεση από τον άξονα» είχε πει ο Καρβαλιάλ πριν πάει στην Πόρτο και συμπλήρωνε: «Πάντα είχε την «προστασία» του Λέιτε από τα αριστερά του σε τριάδα, αλλά στην Πόρτο τα πράγματα είναι αλλιώς σε τετράδα και με παίκτες όπως ο Ζαιντού που είναι πιο επιθετικογενής αριστερά. Σε συνθήκες αμυντικού τρανζίσιον πρέπει να προσαρμόζεται. Ο Κονσεισάο είναι λογικό να έχει απαιτήσεις από αυτόν, αλλά θα μπορέσει να ανταποκριθεί στις προσδοκίες, είναι καλός παίκτης και καλό παιδί».

Αξίζει να υπογραμμίσουμε πως ακόμα και στα social media, ο νυν προπονητής του Ολυμπιακού έσταζε… μέλι αρκετές φορές για τον Κάρμο. Σε δύο περιπτώσεις, τόσο όταν πήρε μεταγραφή στην Πόρτο, όσο και όταν κλήθηκε στην Εθνική Πορτογάλιας, του είχε ευχηθεί τα καλύτερα. «Μακάρι να συνεχίζεις πάντα να ξεπερνάς τον εαυτό σου Ντέιβιντ! Καλή επιτυχία στη νέα σου ομάδα!» είχε γράψει για τον Κάρμο ο Καρβαλιάλ. Άλλωστε, όταν ο Καρμό κλήθηκε στην Εθνική Πορτογαλίας – με την οποία αναζητάει τα πρώτα του λεπτά- «παρέα» με τον Ρικάρντο Όρτα (αδερφό του Αντρέ), είχε γράψει μεταξύ άλλων πως: «Είμαι πολύ χαρούμενος για την κλήση σας στην Εθνική μας ομάδα».

Καταλήγοντας, το πόσο σκληρός είναι φαίνεται και από το γεγονός πως στην Μπράγκα τον αποκαλούσαν πολλές φορές τα Μέσα: «terminator», ενώ είναι παίκτες που λατρεύει τα τάκλιν. Κάποιοι τον παρομοιάζουν με τον… Πέπε και είναι αλήθεια πως είναι αμυντικός που βλέπει αρκετές φορές τις κίτρινες κάρτες. Πράγμα στο οποίο πρέπει να δουλέψει.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ