ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Η εξυγίανση στα καλύτερα της στον Βόλο!

Η εξυγίανση στα καλύτερα της στον Βόλο!

Τελειωμό δεν έχει η ξεφτίλα που παρακολουθούμε στο ελληνικό ποδόσφαιρο, με διαιτητές ανίκανους για οτιδήποτε! Στον αγώνα ανάμεσα στο Βόλο και στον ΠΑΟΚ για την 19η αγωνιστική της Super League.

Με τον αγώνα στο 1-0, ο Βόλος ισοφάρισε με τον Mύγα στο 24', όμως το γκολ ακυρώθηκε και άπαντες απορούν πως ακυρώθηκε αυτό το τέρμα. Σύμφωνα με τον Ζαμπάλα (VAR) και τις αστείες γραμμές, ο σκόρερ επηρεάζει την φάση και υποτίθεται ότι είναι οφσάιντ.  Στο replay, o σκόρερ του Βόλου δεν ήταν σε θέση οφσάιντ, ο διαιτητής Κατσικογιάννης πήγε στο μόνιτορ για να αποφασίσει για τον επηρεασμό από άλλον παίκτη του Βόλου, που ήταν εκτεθειμένος, χωρίς να έχει αποσαφηνιστεί ποιος ήταν αυτός και ετσιθελικά ακυρώθηκε το γκολ χωρίς εξηγήσεις.

Να σημειωθεί ότι, στο 8’ ο Μύγας πέρασε τον Μπάμπα, μπήκε προς την περιοχή, και έκανε ένα σουτ που έφυγε εκτός εστίας. Ο αμυντικός του Βόλου ανατράπηκε από τον παίκτη του ΠΑΟΚ, αλλά Κατσικογιαννής και VAR έκλεισαν τα… μάτια τους σε αυτή την φάση.

Τα ίδια και τα ίδια. Το ελληνικό ποδόσφαιρο συνεχίζεται να βιάζεται και φυσικά οι «αντικειμενικοί» συνεχίζουν το παραμύθι.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ