ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Γεμίζει ποιότητα η μεσαία γραμμή του Θρύλου με Όρτα! (videos)

Γεμίζει ποιότητα η μεσαία γραμμή του Θρύλου με Όρτα! (videos)

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται μια «ανάσα» από την ολοκλήρωση μιας σπουδαίας μεταγραφής, του Aντρέ Όρτα. Τα Μέσα στην Πορτογαλία «βουίζουν» και παρουσιάζουν «τελειωμένη» τη μεταγραφή του 27χρονου άσου στον κορυφαίο ελληνικό σύλλογο.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο ποιοτικός μέσος ετοιμάζει... βαλίτσες και αναμένεται στην Ελλάδα, τα επόμενα 24ωρα, ώστε να «σφραγίσει» τη μετακίνηση του στον Θρύλο!

Γεννημένος στις 7 Νοεμβρίου 1996, ο  Αντρέ Φιλίππε Λουίς Ορτα, όπως είναι το πλήρες όνομα του.αναμένεται να ανεβάσει επίπεδο τη μεσαία γραμμή των «ερυθρόλευκων», καθώς θεωρείται ένας χαφ με εξαιρετική τεχνική κατάρτιση, που μπορεί αγωνιστεί τόσο ως εσωτερικός όσο και ως επιτελικός μέσος, καθώς έχει τα αγωνιστικά στοιχεία που μπορούν να τον κάνουν να «σταθεί» είτε ως «8άρι» είτε ως «10άρι».

Τον τελευταίο 1,5 χρόνο ο Όρτα αγωνίζεται κυρίως ως εσωτερικός μέσος, και κινείται προς τα αριστερά. Ο 27χρονος άσος κινείται με τέτοιον τρόπο ώστε να είναι ο συνδετικός κρίκος άμυνας και επίθεσης έχοντας κυρίως δράση πάνω από τη μεσαία γραμμή.

Ο Ορτα μπορεί και να κουβαλήσει τη μπάλα αλλά και να ψάξει τις μεγάλες μπαλιές αλλαγής κατεύθυνσης παιχνιδιού, προκειμένου στη συνέχει να κινηθεί στο χώρο για να υποστηρίξει τα μέτρα που κερδήθηκαν από την προώθηση του παιχνιδιού.

 Ο λόγος που ο Ολυμπιακός που θέλησε να τον κάνει δικό του έχει να κάνει με την σύνθεση των χαρακτηριστικών που διαθέτει, κάτι που δεν έχει άλλος ποδοσφαιριστής του ρόστερ. Οι Εσε, Ιμπόρα, Καμαρά και Αλεξανδρόπουλος έχουν περισσότερο ανασταλτικά χαρακτηριστικά, ενώ οι Μπιέλ και Φορτούνης είναι καθαρά δημιουργικοί.

Το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του, το έχει περάσει στην Μπράγκα, με την οποία μετρά 10 γκολ και 28 ασίστ σε 219 συμμετοχές. Έχει αγωνιστεί επίσης και στις Σετούμπαλ (2 γκολ και 3 ασίστ σε 42 συμμετοχές), Μπενφίκα (1 γκολ και 1 ασίστ σε 16 συμμετοχές) και Λοας Αντζελες (16 συμμετοχές).

Δείτε τον εν δράσει:

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ