ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Εδώ είναι Πειραιάς!

Εδώ είναι Πειραιάς!

Στη «μάχη» του Κυπέλλου Ελλάδας επιστρέφει, την Τετάρτη (17/1) το βράδυ, ο Ολυμπιακός, ο οποίος στις 21:00 (COSMOTE SPORT 1HD, gavros.gr), υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο -κεκλεισμένων των θυρών- «Γ. Καραϊσκάκης», στη ρεβάνς της φάσης των «16», με ξεκάθαρο στόχο την πρόκριση στην οκτάδα.

Στο πρώτο ματς των «16» της διοργάνωσης, ο Θρύλος ήρθε ισόπαλος (1-1) με την ομάδα του Φατίχ Τερίμ στη Λεωφόρο.

Οι «ερυθρόλευκοι», ενωμένοι, με ανεβασμένη ψυχολογία, θέλουν πάση θυσία τη νίκη στο «Κάστρο» τους, σε μία μεγάλη νοκ-άουτ «μάχη» με τον «πελάτη» τους, για τον θεσμό του Κυπέλλου.

Ο προπονητής των Πειραιωτών, Κάρλος Καρβαλιάλ, έδωσε το σύνθημα: «Στο τελευταίο ματς παίξαμε με την καρδιά μας και δώσαμε την ψυχή μας στο γήπεδο. Παίξαμε με πολύ υψηλό κίνητρο. Θέλαμε πολύ να κερδίσουμε, δώσαμε τα πάντα και αυτός είναι ο δρόμος για να ανταπεξέλθουμε σε όλα τα παιχνίδια που έχουμε μπροστά μας. Αυτό θέλουμε να κάνουμε και στο επόμενο παιχνίδι μας, παίζουμε με τον Παναθηναϊκό και πρέπει να τα δώσουμε όλα για να νικήσουμε. Πιστεύω, πως θα είναι ένα πολύ ισορροπημένο παιχνίδι ανάμεσα σε δύο καλές, ποιοτικές ομάδες που θα έχουν μεγάλη επιθυμία για τη νίκη. Θα είναι ένα παιχνίδι με χαρακτηριστικά τελικού. Θα προσπαθήσουμε, πρώτα από όλα, να μην δεχθούμε γκολ και θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να σκοράρουμε. Θέλουμε να προκριθούμε. Αυτός είναι ο στόχος μας και πρέπει να κάνουμε το καλύτερο δυνατό παιχνίδι».

Το ίδιο και ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού, Πασχαλάκης: «Το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό είναι πολύ σημαντικό, έχουμε προετοιμαστεί καλά. Εχουμε μιλήσει για αυτό και για το κομμάτι της τακτικής, αλλά και για να είμαστε προετοιμασμένοι στην περίπτωση που στραβώσει το ματς. Αυτά τα παιχνίδια δεν τα παίζεις, τα κερδίζεις. Δεν με απασχολεί καθόλου αν θα παίξουμε καλά. Η πρόκριση είναι το μόνο που μετράει».

Στον «τελικό» με τους «πράσινους» στον Ναό, για τη φάση των «16» του Κυπέλλου, ο Καρβαλιάλ σκέφτεται να «κατεβάσει» τον Θρύλο με σύστημα 4-3-3, με τον Πασχαλάκη κάτω από τα δοκάρια, τους Ροντινέι, Μπιανκόν, Ντόη και Ορτέγκα στην άμυνα, τους Εσε, Καρβάλιο (ή Καμαρά) και Αλεξανδρόπουλο στο κέντρο, τους Μασούρα, Φορτούνη και Ναβάρο μπροστά.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ