ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Το «φρεσκάρισμα» του Καρβαλιάλ

Το «φρεσκάρισμα» του Καρβαλιάλ

Είναι σαφές και ξεκάθαρο ότι τα ματς με την Κηφισιά και με τον Παναθηναϊκό, δεν βρίσκονται στην ίδια… μοίρα, αναφορικά με το πως τα αντιμετωπίζει ο Ολυμπιακός. Είναι επίσης σαφές ότι όποιος και να παίξει αύριο, θα παίξει για να νικήσει. Δεν θα παίξει απλώς για να… βγει η υποχρέωση. Είναι επίσης ξεκάθαρος ότι ο Παναθηναϊκός είναι πολύ πιο σημαντικός από την Κηφισιά, όση ανάγκη και αν έχει ο Θρύλος να πάρει το ματς πρωταθλήματος με μια νίκη και μια καλή παρουσία, ώστε να μην χάσει κι άλλο έδαφος από την κορυφή.

Είναι λογικό ότι με την Κηφισιά θα γίνει διαχείριση, όπως συμβαίνει με τις περιπτώσεις των Ρίτσαρντς και Αλεξανδρόπουλο, οι οποίοι θα προφυλαχθούν για το ματς με τον ΠΑΟ. Και αυτό γίνεται ήδη σαφές, από αυτά τα οποία ο Καρβαλιάλ δουλεύει, στις προπονήσεις. Ο Ολυμπιακός θα παίξει για να πάρει το ματς, αλλά θα κρατήσει ως προτεραιότητα τον Παναθηναϊκό γιατί κρίνεται από νωρίς ένας εκ των δύο βασικών του στόχων.

Έτσι στην ενδεκάδα του Θρύλου με την Κηφισιά, αναμένεται να δούμε μερικές αλλαγές. Η πιθανή 11άδα, λοιπόν, είναι η εξής: Πασχαλάκης, Ροντινέι, Μπιανκόν, Ρέτσος, Κίνι, Καμαρά, Καρβάλιο, Φορτούνης, Ποντένσε, Ναβάρο και Μασούρας. Θυμίζουμε, εκτός θα είναι και ο Έσε που έχει συμπληρώσει κάρτες και αποφασίστηκε να εκτίσει την τιμωρία της μίας αγωνιστικής σε αυτή την αναμέτρηση. Ο Ελ Αραμπί επιστρέφει και θα είναι στον πάγκο, ενώ ο Γιόβετιτς διεκδικεί τη θέση του Ναβάρο στην κορυφή της επίθεσης.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ