ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Πατήστε τους!

Πατήστε τους!

Αντιμέτωπος με την ΑΕΚ τίθεται απόψε στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» ο Ολυμπιακός (21:00), σε παιχνίδι για την 17η αγωνιστική της Super League και θέλει τη νίκη για πολλούς λόγους.

Εκτός από το γόητρο, φυσικά, ο Θρύλος θέλει να πάρει τη νίκη για να επιστρέψει στα τρίποντα και να πάει με καλύτερη ψυχολογία στο ματς Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό.

Οι «ερυθρόλευκοι» καλούνται να δείξουν, εκτός από καλό αγωνιστικό πρόσωπο, πάθος και ψυχή για να πάρουν το ματς και να δώσουν χαρά στον κόσμο που τους στηρίζει όλη τη χρονιά.

Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα για τον Θρύλο, παρά μόνο η νίκη. Ο Ολυμπιακός σε όλη την ιστορία του έχει μάθει παίρνει νίκες και να σηκώνει αμέτρητες κούπες. Έχει μάθει να παίζει σε κάθε παιχνίδι μόνο για τη νίκη και τίποτα λιγότερο.

Όποιος φοράει αυτήν την ιστορική φανέλα πρέπει να παλεύει για την ομάδα, αλλά και για τον κόσμο που με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο βρίσκεται πάντα δίπλα στην ομάδα για να τη στηρίξει. Ο κόσμος την... πονάει την ομάδα και θέλει να τη βλέπει πάντα στην κορυφή. Από την πλευρά τους, οι παίκτες είναι αυτοί που καλούνται να δείξουν ότι έχουν καταλάβει σε ποιον σύλλογο έχουν έρθει και να δείξουν ότι το θέλουν πραγματικά.

Με νίκη απέναντι στην ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός μπορεί να στείλει μήνυμα επιστροφής. Να δείξει ότι σηκώθηκε ξανά και ότι δεν θα τα παρατήσει στη «μάχη» του τίτλου...

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ