ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Θρύλε γερά με τσαμπουκά!

Θρύλε γερά με τσαμπουκά!

Το πρώτο ντέρμπι του 2024 είναι εδώ. Σχεδόν έφτασε. Ο Ολυμπιακός κοντράρεται με την ΑΕΚ το βράδυ της Κυριακής (7/1), στις 21:00 στο κεκλεισμένων των θυρών «Γ. Καραϊσκάκης», με ένα και μοναδικό στόχο. Τη νίκη επί των «κιτρινόμαυρων» στο μεγάλο ματς της 17ης αγωνιστικής Stoiximan Super League.

Ο Θρύλος οφείλει να τα δώσει και να «πατήσει» αγωνιστικά τον αντίπαλο του, για τη δόξα, την τιμή του, τον κόσμο του και τη θρυλική ιστορία του. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Το τρίποντο είναι μονόδρομος, μετά τις απανωτές γκέλες με Ατρόμητο και Λαμία, για να παραμείνει ζωντανός στο κυνήγι της κορυφής.

Ο Ολυμπιακός είναι πάνω απ’ όλους κι απ’ όλα και δεν αρμόζει στον σύλλογο αυτό που γίνεται. Ο Κάρλος Καρβαλιάλ έκανε αναφορά στα λάθη που έγιναν, αλλά περισότερο ζήτησε απ’ όλους πάθος και ψυχή, κάτι που δεν έδειξαν οι παίκτες στο παιχνίδι με τη Λαμία, εκτός από τον Πασχαλάκη

Πλέον, μπροστά είναι το ντέρμπι με την ΑΕΚ και δεν υπάρχει καλύτερη ευκαιρία απ’ το να πάρουν τη νίκη και να «σβήσουν» ό,τι έγινε με τη Λαμία. Ακόμα περισσότερο έχουν ευκαιρία να τονώσουν την ψυχολογία τους για την συνέχεια και τα ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό για το Κύπελλο.

Πάμε Θρύλε, «πάτα» τους!

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ