ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Μικρή αλλά… γλυκιά εμπειρία

Μικρή αλλά… γλυκιά εμπειρία

Δεν έχει μεγάλη εμπειρία από διοργανώσεις στην Ευρώπη ο Φραν Ναβάρο. Κατάφερε πάντως εφέτος να παίξει ως αλλαγή στο εντός έδρας 2-0 της Πόρτο με αντίπαλο την Αντβέρπ, για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.  Στα υπόλοιπα ματς ήταν στον πάγκο.

 Στα προκριματικά του Κόνφερενς Λιγκ με την Ζιλ Βισέντε πάντως, κατάφερε να σημειώσει δύο γκολ στο 4-0 επί της Ρίγα, ενώ έπαιξε και στο πρώτο ματς με την ίδια ομάδα, ενώ είχε συμμετοχή και στην εντός έδρας ήττα από την Αλκμάαρ. Ο 25χρονος άσος έπαιξε και σε πέντε αγώνες για το UEFA Youth League, φορώντας τη φανέλα της Βαλένθια.

Πλέον, μένει να δούμε τι εικόνα θα έχει στους αγώνες που θα δώσει ο Ολυμπιακός με αντίπαλο την Φερεντσβάρος. Με τις δύο αναμετρήσεις να είναι προγραμματισμένες για τις 15 Φεβρουαρίου στο Φάληρο και στις 22 του ίδιου μήνα, στην Βουδαπέστη. Κάτι που σημαίνει πως ο Ισπανός επιθετικός θα έχει προσαρμοστεί στις απαιτήσεις της νέας του ομάδας. Ήδη έκανε το ντεμπούτο του, παίζοντας για ένα ημίχρονο στην Λαμία, αλλά δεν πρόλαβε να δείξει πολλά αλλά και να πάρει μπαλιές από τους συμπαίκτες του για να γίνει επικίνδυνος.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ