ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Αποδείξεις εδώ και τώρα!

Αποδείξεις εδώ και τώρα!

Είναι άσχημα όσα συνέβησαν στο ματς στη Λαμία, δεν μπορούν να γυρίσουν πίσω. Ο,τι έγινε, μένει εκεί, για να θυμίζει τι δεν πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός από εδώ και πέρα, ώστε να αλλάξει την εικόνα του, αλλά και για να επιστρέψει στον δρόμο των επιτυχιών.

Αρχής γενομένης, το ντέρμπι της Κυριακής (7/1, 21:00), απέναντι στην ΑΕΚ. Οι Πειραιώτες έχουν ανάγκη τη νίκη και όχι μόνο από βαθμολογικής άποψης. Έχει μεγάλη σημασία για την ομάδα να αποτινάξει την κακή εικόνα της Τετάρτης. Το άσχημο αποτέλεσμα με την Λαμία στο Κύπελλο. Και να αποτελέσει το ματς με την ΑΕΚ, μια πρώτης τάξεως ευκαιρία, για να κάνει ο Ολυμπιακός μερικά θετικά αποτελέσματα, μαζεμένα.

Ο Ολυμπιακός δεν έχει περιθώριο να σταθεί άλλο στην άσχημη ήττα από τη Λαμία. Το ματς με την ΑΕΚ… ΠΡΕΠΕΙ να κερδηθεί.Μια νέα απώλεια βαθμών θα φέρει τον Ολυμπιακό σε εξαιρετικά δύσκολη θέση αναφορικά με το πρωτάθλημα.

Η νίκη είναι απαραίτητη ενώ θα δώσει και το έναυσμα για να γυρίσουν σελίδα οι “ερυθρόλευκοι”. Η σεζόν έχει φτάσει σε κομβικό σημείο και κανείς στον Ολυμπιακό δεν θέλει να υπάρξουν περαιτέρω δύσκολες καταστάσεις.

Ο Ολυμπιακός έχει βρεθεί κάτω από ανάλογες καταστάσεις και στο παρελθόν, αλλά πάντα έβρισκε τις λύσεις για να ανασυνταχθεί. Κάτι ανάλογο αναμένεται να γίνει και τώρα με μια σειρά από κινήσεις που αναμένονται τις μέρες που υπολείπονται για το ντέρμπι με την ΑΕΚ.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ