ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ολυμπιακός νέος, από τα παλιά…

Ολυμπιακός νέος, από τα παλιά…

Πολλές αγωνιστικές είχαμε να δούμε την ομάδα να αγωνίζεται με τόση ενέργεια και πάθος. Το έχουμε ξαναπεί φέτος, και θα το λέμε μετά από κάθε ματς, όσο μας το επιτρέπει η αγωνιστική εικόνα. Ο Ολυμπιακός, έχει αλλάξει. Έχει και πάλι την ταυτότητα και τον χαρακτήρα του Ολυμπιακού. Αυτό το «ένας για όλους και όλοι για έναν».

Βλέπεις την σπίθα όλων που παίζουν για τον Ολυμπιακό. Το θέλουν και πιστεύουν στην ομάδα. Είναι μια παρέα και είναι έτοιμοι να θυσιαστούν ο ένας για τον άλλον. Αυτό, το λαμβάνει και ο κόσμος και στηρίζει φέτος την προσπάθεια πιο πολύ από τα τελευταία χρόνια. Το ΣΕΦ χθες ήταν καμίνι και ο Θρύλος «έπνιξε» με 17 πόντους στην Ζαλγκίρις.

Ο Ολυμπιακός είναι φέτος μια ομάδα που θα πάει για να κερδίσει όλα τα παιχνίδια του. Αυτή είναι η ταυτότητα του. Refuse to lose. Το δείχνει σε κάθε ματς. Αποδίδει εξαιρετικά σε άμυνα και επίθεση, βρίσκοντας κάθε βδομάδα και διαφορετικούς πρωταγωνιστές. Έχει βάλει γερές βάσεις για να έχει μια επιτυχημένη χρονιά, και έχει στο ρόστερ του παίκτες που έχουν το κίνητρο να πετύχουν.

Κόσμος, ομάδα, προπονητές, πρόεδροι. Είναι όλοι διψασμένοι για επιτυχίες και τίτλους. Κανένας τίτλος δεν κρίθηκε από τον Νοέμβρη, όμως ο Θρύλος δείχνει έτοιμος και ανώτερος από όλους στην Ελλάδα ώστε να καταφέρει να κατακτήσει φέτος όλους τους τίτλους. Και, θα το κάνει.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ