ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Γουίλιαμς-Γκος: «Δείξαμε καρδιά και χαρακτήρα, πρέπει να αρχίζουμε από την άμυνα»

Γουίλιαμς-Γκος: «Δείξαμε καρδιά και χαρακτήρα, πρέπει να αρχίζουμε από την άμυνα»

Για τη σπουδαία νίκη (98-94) επί της Παρτιζάν στο ΣΕΦ, για την 4η αγωνιστική της Euroleague, μίλησε ο Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Δείξαμε καρδιά, αυτές οι νίκες δείχνουν χαρακτήρα».

Ο Αμερικανός γκαρντ του Θρύλου δήλωσε: «Μια δύσκολη εβδομάδα, είχα τον τραυματισμό μου και δεν προπονήθηκα. Ήταν ένα δύσκολο ματς, αλλά είμαι περήφανος για την νίκη που πήραμε, ύστερα από δύο ήττες στην Euroleague. Μείναμε ήρεμοι και ενωμένοι, ανεβάσαμε την ενέργειά μας στην άμυνα. Πρέπει να αρχίζουμε από την άμυνα. Θα βρούμε ρυθμό στην επίθεση, αν είμαστε καλοί αμυντικά. Στο τέταρτο δεκάλεπτο και στην παράταση δείξαμε καρδιά, όπως και στην παράταση με τον Παναθηναϊκό. Αυτές οι νίκες δείχνουν χαρακτήρα και θα συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε».

Να σημειωθεί, ότι στη μεγάλη ευρωπαϊκή «μάχη» με τους Σέρβους στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, ο Γουίλιαμς-Γκος  αγωνίστηκε 31 λεπτά με την ερυθρόλευκη φανέλα και μέτρησε εννιά πόντους (2/9 δίποντα, 1/4 τρίποντα, 2/2 βολές), τρεις ασίστ, ένα ριμπάουντ, ένα κλέψιμο και... μηδέν λάθη.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ