ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Θρίλερ το ματς στο ΣΕΦ! Πάμε παράταση...

Θρίλερ το ματς στο ΣΕΦ! Πάμε παράταση...

Με ένα τρίποντο του Παπανικολάου ο Ολυμπιακός πήρε τα ηνία στο ξεκίνημα του αγώνα. Με τους «ερυθρόλευκους» να αστοχούν στην αρχή, η Παρτιζάν πέρασε μπροστά με ένα μικρό σερί 5-0, όμως οι Πειραιώτες δεν πτοήθηκαν και θέλησαν να επιβάλουν τον ρυθμό τους για να περάσουν ξανά μπροστά και να ξεφύγουν από τους φιλοξενούμενους. Με τον Πίτερς να δίνει τις λύσεις, ο Θρύλος πέρασε μπροστά και έκλεισε το πρώτο δεκάλεπτο στο +7 (28-21). Με τη διαιτησία να είναι πολύ κακή, η Παρτιζάν έμεινε κοντά στο σκορ μέχρι τα μισά της δεύτερης περιόδου, όμως ο εξαιρετικός Ολυμπιακός έμεινε συγκεντρωμένος και δεν επέτρεψε στους παίκτες του Ομπράντοβιτς να περάσουν ποτέ μπροστά στο σκορ. Με το Κάνααν να βγάζει... φωτιές στο παρκέ, αλλά και τους Φαλ-Μιλουτίνοβ να... σκυλιάζουν κάτω από τα καλάθια, οι Πειραιώτες έφτασαν μέχρι και στο +12 (43-31), υποχρεώνοντας τους Σέρβους να κυνηγήσουν. Οι παίκτες του Μπαρτζώκα δεν είχαν καλές επιλογές στο φινάλε της δεύτερης περιόδου και έτσι επέτρεψαν στην Παρτιζάν να μειώσει στους 6 πόντους και να πλησιάσει ξανά (49-43, 20'). Από τον Θρύλο, ο Κάνααν έκλεισε το ημίχρονο με 11 πόντους, ενώ ο Πίτερς είχε 8 πόντους. Από την Παρτιζάν, ο ΛεΝτέι είχε 12 πόντους, ενώ ο Καμίνσκι έκλεισε το πρώτο μισό του αγώνα με 9 πόντους.

Με δύο συνεχόμενα τρίποντα του Σμάιλαγιτς (49-49) ξεκίνησε το τρίτο δεκάλεπτο, με τον Ολυμπιακό να μπαίνει νωχελικά στο δεύτερο ημίχρονο. Μετά από ένα κακό σε άμυνα και επίθεση πρώτο τρίλεπτο, ο Πίτερς έβαλε τέλος στην αφλογιστία των «ερυθρολεύκων» για το 51-52. Ο Σμάιλαγιτς συνέχιζε να βρίσκει τον δρόμο προς το καλάθι και αύξησε τη διαφορά στους τρεις (51-54) για την Παρτιζάν, με τους Πειραιώτες να συνεχίζουν να μην πατούν καλά κάνοντας αβίαστα λάθη και αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι Σέρβοι να φτάσουν στο +8 (51-59) και ο κόουτς Μπαρτζώκας κάλεσε τάιμ-άουτ (4:18’). Ο Πίτερς μείωσε για το 53-59, αλλά οι Σέρβοι έφεραν για πρώτη φορά τη διαφορά στους 10 (53-63). Τα πράγματα συνέχιζαν να πηγαίνουν στραβά για τον Ολυμπιακό, στο τρίτο δεκάλεπτο, με αποτέλεσμα οι «ερυθρόλευκοι» να κλείσουν το τρίτο δεκάλεπτο στο -10 (59-69).

Με ένταση και πάθος για την ανατροπή, μπήκε στο τέταρτο δεκάλεπτο ο Ολυμπιακός, με τον Λαρεντζάκη να δίνει το έναυσμα με ωραίο καλάθι και στη συνέχεια, ο Μιλουτίνοφ με κάρφωμα έκανε το 63-69, με αποτέλεσμα ο Ομπράντοβιτς κάλεσε τάιμ-άουτ (9:01’). O Πάντερ με ένα σουτ μέσης απόστασης έκανε το 63-71, ο Ουόκαπ με τρίποντο από τη γωνία μείωσε για το 66-71. Με το ΣΕΦ να είναι στο… πόδι, ο Παπανικολάου με μεγάλο τρίποντο μείωσε για το 69-73. Ο Πάντερ κέρδισε ένα ανύπαρκτο φάουλ για τρεις βολές από τους… εγκληματίες διαιτητές, αλλά ευστόχησε μόνο στις 2 και ο «Λάρι» με ωραία κίνηση μείωσε το 71-75. Οι απίστευτοι διαιτητές συνέχιζαν να σπρώχνουν την Παρτιζάν, φορτώνοντας φάουλ του παίκτες του Θρύλου. Όμως, στα τελευταία λεπτά με τους φοβερούς Λαρεντζάκη και Παπανικολάου, ο Ολυμπιακός ισοφάρισε για το 79-79. Ο Σμάιλαγιτς έβαλε ένα τρίποντο για το 79-82 και Παπανικολάου ευστόχησε ένα ζευγάρι βολών (81-82) και στη συνέχεια, ο «Λάρι» με 2/2 βολές έβαλε σε θέση οδηγού τον Θρύλο (83-82), με αποτέλεσμα να καλέσει τάιμ-άουτ (17,2’’) για την τελευταία επίθεση. Ο Πάντερ πιέστηκε από τον Ουόκαπ και έκανε μπρος-πίσω και πήρε την κατοχή ο Θρύλος με 6,8’’ πριν το τέλος. O «Λάρι» ευστόχησε ένα ζευγάρι βολών για το 85-82, αλλά ο Νάναλι έστειλε το ματς στην παράταση με buzzer beater τρίποντο.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ