ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Με στόχο το «διπλό» στο Μιλάνο ο Θρύλος!

Με στόχο το «διπλό» στο Μιλάνο ο Θρύλος!

Στη «μάχη» της Ευρωλίγκας, με «διαβολοβδομάδα», επιστρέφει η ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν απόψε, Τρίτη (17/10) βράδυ (21:45) την Αρμάνι Μιλάνο στην Ιταλία, για την 3η αγωνιστική στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, με στόχο το 2-1!

Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα, μετά την εντός έδρας ήττα από την Μπαρτσελόνα και είναι αποφασισμένοι πως θα τα καταφέρουν στην ανανεωμένη Αρμάνι.

Οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα, θα επιδιώξουν την δεύτερη εκτός έδρας νίκη τους σε ισάριθμα παιχνίδια φέτος, μετά από αυτή της πρεμιέρας απέναντι στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Σε μία πολύ δύσκολη γι’ αυτούς περίοδο, λόγω της καταπόνησης που υπάρχει από τα συνεχόμενα παιχνίδια και τις απουσίες λόγω τραυματισμών.

Το θετικό για τους νταμπλούχους Ελλάδας, είναι πως στην αποψινή αναμέτρηση θα έχουν ενισχύσεις. Ο Λουκ Σίκμα ταξίδεψε κανονικά με την αποστολή που έφτασε χθες βράδυ στο Μιλάνο με πτήση τσάρτερ, καθώς ξεπέρασε το αιμάτωμα στη γάμπα και προπονήθηκε κανονικά χθες.

Πάμε, Θρύλε, γερά!

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ