ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Χωρίς ανάσα!

Χωρίς ανάσα!

Η πρώτη διαβολοβδομάδα στη σεζόν για τον Ολυμπιακό έρχεται, με τους «ερυθρόλευκους» να δείχνουν πέρυσι ότι έχουν τον τρόπο για νίκες στις διπλές αγωνιστικές της Euroleague.

Ο Ολυμπιακός δυσκολεύτηκε κόντρα στην ΑΕΚ για το ελληνικό πρωτάθλημα, λόγω κούρασης, ωστόσο, πήρε τη νίκη, την οποία κρατάει και αφήνει στο παρελθόν τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Πλέον, επικεντρώνεται στους δύο πολύ σημαντικούς αγώνες για την Euroleague, στην πρώτη διαβολοβδομάδα της σεζόν. Οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν εκτός έδρας την Αρμάνι Μιλάνο την Τρίτη (17/10), ενώ την Παρασκευή (19/10) θα υποδεχτούν στο ΣΕΦ την Παρτιζάν

Οι Πειραιώτες, πάντως, έδειξαν την περυσινή σεζόν ότι έχουν τον τρόπο να παίρνουν τις νίκες στις διπλές αγωνιστικές της διοργάνωσης.

Πιο συγκεκριμένα, ο Θρύλος νίκησε εκτός έδρας τις Ρεάλ Μαδρίτης, Μπασκόνια, Μπάγερν, Μπολόνια, Φενέρ, Βαλένθια, ενώ στο γήπεδό του επικράτησε κόντρα σε όλους εκτός τις Μονακό, Βαλένθια και Ερυθρό Αστέρα.

Οι «ερυθρόλευκοι», λοιπόν, στα δύσκολα έδειξαν πέρυσι ότι μπορούν να τα καταφέρουν, κάτι το οποίο θα πρέπει να κάνουν και φέτος, ξεκινώντας με δύο πολύ σημαντικές  εκτός έδρας νίκες επί της Ρεάλ και Μπασκόνια.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ