ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Έτοιμος για... μάχη!

Έτοιμος για... μάχη!

Ο Ολυμπιακός επιστρέφει στο... σπίτι του για τον πρώτο εντός έδρας αγώνα στη Euroleague, στη νέα σεζόν! Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας την Μπαρτσελόνα για τη 2η αγωνιστική της διοργάνωσης και θα τα δώσουν όλα για να κάνουν το «δύο στα δύο», μετά τη νίκη τους επί του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ.

Ο Θρύλος στοχεύει και πάλι στην κορυφή και θέλει να επαναλάβει όσα έκανε την περσινή αγωνιστική περίοδο. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν έχει στη διάθεσή τους τους Γουίλιαμς-Γκος και ΜακΚίσικ, ωστόσο γνωρίζει πολύ καλά τη... συνταγή της επιτυχίας και τον τρόπο με τον οποίο οι Πειραιώτες μπορούν να πάρουν τη νίκη απέναντι στους «μπλαουγκράνα».

Ο Ολυμπιακός, με τον κόσμο στο πλευρό του (θέμα ωρών το sold out), μπορεί να φτάσει στη νίκη και να παραμείνει αήττητος στη Euroleague. Φυσικά, περιμένει μία... μάχη και είναι έτοιμος για να πάρει αυτό που θέλει.

Την περσινή σεζόν, οι «ερυθρόλευκοι» κέρδισαν την Μπαρτσελόνα δύο φορές σε ισάριθμα παιχνίδια και το ίδιο θα επιδιώξουν και φέτος. 

Πάμε γερά ΘΡΥΛΕ!

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ