ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Είναι ακόμη στο 50 τοις εκατό

Είναι ακόμη στο 50 τοις εκατό

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα έκανε και στη Θεσσαλονίκη αυτό που έπρεπε. Μετά τον τελικό του Σούπερ Καπ και την κατάκτηση του πρώτου τίτλου, απέναντι στον Παναθηναϊκό και την ιδανική πρεμιέρα με διπλό στο ΟΑΚΑ, ο Θρύλος ανταποκρίθηκε όπως έπρεπε και στην σκληρή πρεμιέρα του πρωταθλήματος όπως αποδείχθηκε. Έκανε ό,τι έπρεπε. Έδειξε την εικόνα την οποία έπρεπε να δείξει. Και ήταν και… σβηστός. Συνολικά ο Θρύλος δεν έχει φτάσει ακόμη ούτε στο… 80%. Είναι κάπου στο 50% ακόμη, βάσει εικόνας, «χημείας», αυτοματισμών και συνολικής παρουσίας στο παρκέ. Έχει δρόμο να διανύσει.

Δεν έχουμε δει τίποτα ακόμη, από αυτό τον Ολυμπιακό. Χαμηλά την μπάλα, δουλειά και όλα θα γίνουν. Το υλικό είναι καλό, οι παίκτες κατανοούν ότι έχουν έρθει σε μια ομάδα-οικογένεια, στην οποία μπορούν όχι απλώς να παίζουν σε υψηλό επίπεδο, αλλά και να απολαμβάνουν το μπάσκετ το οποίο παίζουν Ο κάθε ένας εκ των παικτών του Μπαρτζώκα γνωρίζει τι πρέπει να κάνει και πατώντας επάνω στο πλάνο, μπορεί να απολαμβάνει το μπάσκετ και να βγάζει ακόμη καλύτερη εικόνα.

Είναι ακόμη νωρίς. Η ομάδα ακόμη δουλεύεται και χτίζεται. Όχι μέσα από προετοιμασία πια. Αλλά μέσα από επίσημα ματς. Έχει δρόμο μπροστά του, ο Θρύλος. Αλλά έχει πάρει ήδη τον σωστό.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ