ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Τανούλης, ένα δυνατό πρότζεκτ με... μέλλον!

Τανούλης, ένα δυνατό πρότζεκτ με... μέλλον!

Μία ακόμα μεταγραφή ολοκλήρωσε ο Ολυμπιακός, κάνοντας δικό του τον Γιώργο Τανούλη, μετά τους Νίκολα Μιλουτίνοφ, Γουίλιαμς-Γκος και Λουκ Σίκμα. Είναι δεδομένο ότι το στυλ παιχνιδιού του Θρύλου θα διαφέρει από το περσινό. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέρει πολύ καλά τι θέλει και οι κινήσεις των Πειραιωτών στο μεταγραφικό παζάρι πάνε σύμφωνα με τα «θέλω» του Έλληνα κόουτς, που αναδείχθηκε κορυφαίος προπονητής στη φετινή σεζόν της Euroleague.
Από όλους τους Έλληνες που κυκλοφορούν «στα μέρη μας», ο Γιώργος Τανούλης έκανε το κλικ στον Ολυμπιακό. Και το έκανε γιατί κυρίως στην επίθεση έχει εξαιρετικά χαρακτηριστικά. Μπορεί να τελειώσει τις φάσεις και στον αιφνιδιασμό λόγω του διασκελισμού του, και κοντά στο καλάθι αλλά και μακριά καθώς σουτάρει με καλό ποσοστό από την περίμετρο. Γι’ αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως power forward.

Είναι ένας παίκτης με μέγεθος, κάτι που σημαίνει πως αν δουλευτεί σωστά θα μπορεί να κάνει θραύση στο κομμάτι των ριμπάουντ, τομέας στον οποίο ήδη παίρνει καλό βαθμό. Το μεγαλύτερο θέμα του εντοπίζεται στην άμυνα και κυρίως στην ταχύτητα των πλάγιων βημάτων του. Όμως με τον τρόπο που δουλεύει κάθε παίκτης με το σταφ του Μπαρτζώκα, είναι θέμα χρόνου να το φτιάξει και αυτό.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ