ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ολυμπιακός και Μίροτιτς κοντά σε συμφωνία!

Ολυμπιακός και Μίροτιτς κοντά σε συμφωνία!

Μετά την αποχώρηση του Σάσα Βεζένκοφ και το «άλμα» του στον «μαγικό κόσμο» του ΝΒΑ και τους Σακραμέντο Κινγκς, ο Ολυμπιακός «τρέχει» το πλάνο για τον αντικαταστάτη του. Με τον Νίκολα Μίροτιτς να αποτελεί τον Νο.1 στόχο του Γιώργου Μπαρτζώκα για τον αντι-Βεζένκοφ στον Θρύλο.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι «ερυθρόλευκοι» προχωρούν το θέμα και ετοιμάζονται για το «μπαμ» του καλοκαιριού στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, με την απόκτηση του Μαυροβούνιου παικταρά, ώστε να παραμείνουν στο υψηλότερο επίπεδο.

Ο «Μίρο» μένει ελεύθερος από την Μπαρτσελόνα και «ψήνεται» πολύ να φορέσει τη «βαριά» φανέλα των Πειραιωτών. Έτσι, όλα δείχνουν «γάμο» μεταξύ Μίροτιτς και Ολυμπιακού!

Ωστόσο, το μόνο που μένει για τη μετακίνηση του Μίροτιτς στον Θρύλο είναι η τυπική λύση του συμβολαίου του με την «Μπάρτσα». Το μόνο «εμπόδιο», δηλαδή, για να ντυθεί ο Μαυροβούνιος παικταράς στα ερυθρόλευκα.

Σε περίπτωση θετικής εξέλιξης στο θέμα, οι Πειραιώτες θα αποκτήσουν έναν από τους καλύτερους μπασκετμπολίστες της Ευρώπης, ένα τεράστιο όνομα και θα «πυροδοτήσουν» μία από τις πιο ηχηρές «βόμβες» των τελευταίων ετών!

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ