ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Με την ίδια ενέργεια και στήριξη όπως το Κάουνας!

Με την ίδια ενέργεια και στήριξη όπως το Κάουνας!

Ο Θρύλος επέστρεψε από το Κάουνας. Πλέον το βάρος πέφτει στο πρωτάθλημα και στα πλέι οφ. Η συνέχεια έχει την ομάδα με τον ΠΑΟΚ. Από εκεί και πέρα, όμως, είναι και ένα χρέος του κόσμου, απέναντι σε αυτή την ομάδα που μας ταξίδεψε στο Κάουνας. Έγινε ο χαμός εκεί, το ζήσαμε για τα καλά. Η ομάδα, όμως, τώρα είναι που θα μας χρειαστεί όλους. Πρέπει να είμαστε στα ραντεβού της, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Πρέπει να τη στηρίξουμε, για να κλείσει η σεζόν με την απονομή του πρωταθλητή Ολυμπιακού.

Πρέπει να γίνει το ωραίο γλέντι στο ΣΕΦ, με τον κόσμο του Θρύλου και αυτή την ομάδα που φέτος επέστρεψε για τα καλά. Που πήγε στο Final 4, που έχει ήδη κατακτήσει το κύπελλο και η όρεξη για την κατάκτηση του νταμπλ, είναι μεγάλη.

Εμείς, ως κόσμος, οφείλουμε να είμαστε εκεί, δίπλα σε αυτά τα παιδιά. Στηρίζαμε και θα στηρίζουμε, όπως πάντα. Πάμε όλοι μαζί έτσι, για να πανηγυρίσουμε έναν ακόμη τίτλο.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ