ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Φέρτε μας το ευρωπαϊκό, Θρύλε ολέ!

Φέρτε μας το ευρωπαϊκό, Θρύλε ολέ!

O μεγάλος τελικός της Ευρωλίγκας είναι εδώ και ο Ολυμπιακός δίνει το «παρών»! Ο Θρύλος είναι έτοιμος να... πολεμήσει με τη Ρεάλ Μαδρίτης, απόψε (21/4, 20:00), με απώτερο στόχο την κατάκτηση του τρόπαιου στο Final-4 του Κάουνας! Και σε αυτή τους την προσπάθεια, οι Πειραιώτες δεν θα αγωνιστούν μόνοι τους, καθώς θα έχουν 7.000 «ερυθρόλευκους» οπαδούς στο πλευρό τους και αρκετά εκατομμύρια κόσμο να τους στηρίζει από κάθε μέρος της γης!

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα έφτασε στον τερματισμό και θέλει να... κόψει την κορδέλα της νίκης αφήνοντας στα κρύα του λουτρού τους Μαδριλένους. Θέλει να πιεί νερό από την πηγή και να σηκώσει τον τέταρτο ευρωπαϊκό τίτλο της ιστορίας της στον ουρανό της «Zalgirio Arena», νικώντας για τρίτη φορά την ομάδα του Τσους Ματέο κατά τη φετινή σεζόν. Αν και οι δύο νίκες σε Μαδρίτη και Πειραιά στην κανονική περίοδο δεν έχουν καμία απολύτως αξία, όπως δεν είχαν και οι δύο ήττες από τη Μονακό πριν την σπουδαία νίκη (76-62) με ανατροπή στον ημιτελικό της Παρασκευής.

Ο Ολυμπιακός θέλει και αξίζει να κατακτήσει την κορυφή της Ευρώπης. Και τώρα έχει την ευκαιρία να ανταμειφθεί για τους κόπους μιας ολόκληρης σεζόν και να γράψει ιστορία! Έχει την ευκαιρία να κάνει ξανά περήφανο τον κόσμο του και να τον βγάλει στους δρόμους να πανηγυρίσει με τη ψυχή του. Απλά πρέπει να τα δώσει όλα, για να κερδίσει... Ξέρει τον τρόπο με τον οποίο μπορεί να το κάνει. Γιατί πολύ απλά σέβεται και δεν φοβάται κανέναν αντίπαλο. Αλλά και γιατί παίζει με διαφορά το καλύτερο μπάσκετ στην Ευρώπη. 

Θρύλε, γερά!

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ