ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ο κόσμος του Θρύλου έδωσε το σύνθημα για την κούπα! (video)

Ο κόσμος του Θρύλου έδωσε το σύνθημα για την κούπα! (video)

Ο Ολυμπιακός έκανε τη δουλειά του κόντρα στον ΠΑΟΚ (83-65) και μαζί το 1-0 στη σειρά των ημιτελικών της Basket League, δίχως να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης. Άλλωστε, δεν χρειαζόταν να παίξει στα... κόκκινα επί 40 λεπτά παιχνιδιού, μετά από μία εξαντλητική σειρά απέναντι στη Φενέρμπαχτσε στα πλέι-οφ της Ευρωλίγκας και λίγες ημέρες πριν πάει στο Κάουνας για το Final-4 και την κούπα!

Μία ημέρα μετά το πρώτο βήμα πρόκρισης στους τελικούς του πρωταθλήματος, το Olympiacos BC TV μας φέρνει την «ερυθρόλευκη» παρακάμερα η οποία είναι γεμάτη ωραίες στιγμές από τη νίκη επί της ομάδας της Θεσσαλονίκης στο ΣΕΦ.

Η παρακάμερα αρχίζει με την παρουσία των μικρών αθλητών της Elite Basketball Academy του Βόλου οι οποίοι έγιναν viral επειδή... αντέγραψαν το τελετουργικό των Πειραιωτών πριν από την είσοδό τους στο παρκέ, συνεχίζεται με το... φατούρο στον Βενιαμίν Αμπόσι που μπήκε στη δωδεκάδα αντί στο Κώστα Σλούκα και τον Θρυλέων που έβγαλε αρκετές φωτογραφίες με τους μικρούς φίλους του Ολυμπιακού και τελειώνει με το «φέρτε μας το ευρωπαϊκό» του κόσμου προς τους παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα στο φινάλε!

Δείτε το βίντεο:

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ