ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Παράνοια στο ΣΕΦ! Η παρακάμερα της πρόκρισης! (video)

Παράνοια στο ΣΕΦ! Η παρακάμερα της πρόκρισης! (video)

Ο Ολυμπιακός έγραψε ξανά ιστορία, καθώς από το βράδυ της Τρίτης πανηγυρίζει την πρόκριση στο Final-4 του Κάουνας! Η αρμάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα ξεπέρασε το «εμπόδιο» της Φενέρμπαχτσε, έκανε το 3-2 στη σειρά των πλέι-οφ της Ευρωλίγκας και εξασφάλισε το εισιτήριο για τη Λιθουανία!

Ο Θρύλος ήταν κάτι παραπάνω από συγκλονιστικός και «πάτησε» τη Φενέρ στο «κολαστήριο» που δημιούργησαν για αυτή οι οπαδοί του Ολυμπιακού. Το ΣΕΦ «κόχλαζε» από τον λαό του Θρύλου και σε κάθε «ερυθρόλευκη» επίθεση «έσπρωχνε» τους παίκτες του «σκακιστή» στο τουρκικό καλάθι, για να έρθει η μεγάλη νίκη και μαζί η πρόκριση στο Final-4.

Λίγες ώρες μετά την τεράστια επιτυχία του Θρύλου, το Olympiacos BC TV μας φέρνει την παρακάμερα πρόκρισης από όσα έγιναν χθες βράδυ στο «καμίνι» που λέγεται ΣΕΦ! Μιλάμε για παράνοια πραγματική την οποία αξίζει να ζήσετε ξανά όσοι βρεθήκατε στο Φάληρο αλλά και όσοι δεν καταφέρατε να βρεθείτε στο ΣΕΦ... Πάθος, φωνή, συνθήματα, πανηγυρισμούς, αποθέωση, χειροκρότημα, καπνογόνα! Τα πάντα όλα έχει η «ερυθρόλευκη» παρακάμερα...

Απολαύστε το βίντεο...

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ