ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

To MEGA για την πρόκριση του Θρύλου στο Final-4! (video)

To MEGA για την πρόκριση του Θρύλου στο Final-4! (video)

Η δικαιοσύνη αποδόθηκε, η δουλειά έγινε. Το ταμπλό έγραψε Ολυμπιακός-Φενερμπαχτσε 84-72 και ο Ολυμπιακός με 3-2 νίκες προκρίθηκε στο Final 4 του Κάουνας.

Ο Σλούκας οργίασε με 22 πόντους-6 ασιστ, ο Παπανικολάου έκανε αρχηγική εμφάνιση με 14 και ο πρωταθλητής Ελλάδας θα βρεθεί στο 12ο Final 4 της ιστορίας του για να σηκώσει το 4ο. Από τις 11 σεζόν του στην Euroleague o Σλούκι Λουκ θα χει παίξει 9 Final 4.

«Το σημαντικό είναι να βρεθούμε στον τελικό, εγώ αυτό λέω. Να παίζεις τα 40 λεπτά που κρίνεται ο τίτλος να βρίσκεσαι στο γήπεδο. Από εκεί και πέρα μπορεί να συμβεί το ο,τιδήποτε», δήλωσε ο Κώστας Σλούκας.

Ο κόσμος στο ΣΕΦ ήταν συγκλονιστικός. Ο Μπαρτζώκας νίκησε κατά κράτος την τακτική καταστροφής Ιτούδη και το μέταλλο της Φενέρ έλιωσε στη λάβα του ΣΕΦ.

Στις 19 Μαϊου στις 6 το απόγευμα ο Ολυμπιακός δεν θα βλέπει αντίπαλο. Θα βλέπει μόνο τον μεγάλο στόχο. Το τρόπαιο της 21ης Μαϊου που του αξίζει, έχοντας παίξει το καλύτερο μπάσκετ της σεζόν. Στο πλευρό του ήδη 1500 και βάλε Έλληνες. Στην πρωτεύουσα της Ελλάδας, το Κάουνας.

Πηγή: Megatv.com 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ