ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Τελευταία στροφή και φύγαμε για Κάουνας!

Τελευταία στροφή και φύγαμε για Κάουνας!

Εδώ, εδώ, στο γήπεδο αυτό! «Πάτα» τη Φενέρμπαχτσε και πήγαινε Final 4! Τζάμπολ στις 21:30. Εδώ, στο Φάληρο, στο ΣΕΦ, στην έδρα-καμίνι του Ολυμπιακού, κρίνεται το ευρωπαϊκό μέλλον αυτής της ομάδας. Και πιθανότατα ένας ΤΙΤΛΟΣ! Γιατί αν ο Ολυμπιακός περάσει στο Κάουνας, όπως ξέρουμε όλοι ότι μπορεί, τίποτα δεν μπορεί -δεδομένα- να τον σταματήσει! Θα το πάει μέχρι τέλους!

Ο Θρύλος θα παλέψει απόψε για αυτό που δικαιούται! Αλλά δεν παλέψει μόνος. Δεν θα είναι ούτε απόψε μόνος. Ο Ολυμπιακός θα έχει μαζί του 12.000+ φιλάθλους, στις εξέδρες, να παραληρούν για τη μεγάλη τους αγάπη. Ο Θρύλος του ελληνικού μπάσκετ θα έχει την ευκαιρία να πάρει όλη αυτή την ενέργεια, η οποία θα έρχεται από την εξέδρα και να τη μετατρέψει σε εξαιρετικό μπάσκετ. Σε άμυνα-δαγκάνα, σε επίθεση-μυδράλιο και να κάνει αυτό που πρέπει, για να κάμψει την αντίσταση της Φενέρ.

Ο Ολυμπιακός πρέπει να μπει απόψε στο παρκέ, για να φροντίσει να μην υπάρξει… έκπληξη. Απόψε, ομάδα και κόσμος γίνονται ΞΑΝΑ ένα και τελειώνουν, μαζί, τη δουλειά!

Θρύλε, γερά!

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ