ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Euroleague: Μία νίκη μακριά από το Final-4 ο Ολυμπιακός (video)

Euroleague: Μία νίκη μακριά από το Final-4 ο Ολυμπιακός (video)

Μεγάλος Σλούκας, μεγάλο τρίποντο, μεγάλη η νίκη που πήρε προχθές ο Ολυμπιακός επί της Φενερμπαχτσέ.

Αλλά χρειάζεται μία ακόμα για να τσεκάρει το εισιτήριο για το Final 4 της Euroleague. Κι έχει την ευκαιρία να την πάρει απόψε, πάλι στην Κωνσταντινούπολη, στον τέταρτο αγώνα της σειράς. Ακόμα κι αν χάσει, ο Ολυμπιακός θα έχει μία ακόμα ευκαιρία στο πέμπτο παιχνίδι που θα γίνει την άλλη εβδομάδα στο ΣΕΦ.

Η Ρεάλ πλήρωσε με το ίδιο νόμισμα την Παρτιζάν νικώντας και δεύτερη φορά στο Βελιγράδι με 85-78. Έφερε έτσι στα ίσια τη σειρά, που θα κριθεί πλέον σε πέμπτο αγώνα στη Μαδρίτη.

Ο Ταβάρες με 15 πόντους, 7 ριμπάουντ απέδειξε ξανά πόσο κομβική ήταν η επιστροφή του από τον τραυματισμό του, ενώ από την Παρτιζάν, που έπαιξε χωρίς τον τιμωρημένο Πάντερ, ο ΛεΝτέι σκόραρε 25 πόντους και ο Παπαπέτρου 18 πόντους.

«Ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολα. Η Παρτιζάν έχει μακράν τους καλύτερους οπαδούς στην Ευρώπη. Ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολα, έπρεπε να μείνουμε συγκεντρωμένοι. Παίζαμε κάθε δευτερόλεπτο σα να ήταν το τελευταίο μας κι αυτό μας βοήθησε να νικήσουμε», δήλωσε ο Έντι Ταβάρες.

Η Μακάμπι με έξι παίκτες να σκοράρουν διψήφιο αριθμό πόντων, συνέτριψε τη Μονακό στο Τελ Αβίβ με 104-69 ισοφαρίζοντας 2-2 και αυτή τη σειρά.

Η πρόκριση στο Final 4 θα κριθεί την άλλη εβδομάδα στο πριγκιπάτο.

Πηγή: Megatv.com 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ