ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Μαθημένος στα δύσκολα

Μαθημένος στα δύσκολα

Μετά την ισοφάριση της σειράς των πλέι-οφ της Ευρωλίγκας σε 1-1 από τη Φενέρμπαχτσε, ο Ολυμπιακός μπήκε στο δύσβατο δρόμο και τώρα πρέπει να κάνει την υπέρβαση. Να πετύχει ουσιαστικά το δύσκολο και να αποδείξει και πάλι ότι είναι η καλύτερη ομάδα στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση από την αρχή της σεζόν μέχρι και τώρα! Και πως τερμάτισε δίκαια στην πρώτη θέση της κανονικής περιόδου και πως παραμένει ένα εκ των φοβαρί για την κούπα.

Ο Θρύλος είναι μαθημένος στα δύσκολα. Δεν είναι η πρώτη φορά που βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο. Έχει συμβεί πολλές φορές στο παρελθόν και τα έχει καταφέρει. Και τώρα είναι έτοιμος να δώσει κάτι παραπάνω από το 100% του εαυτού του, ώστε να πάρει πάλι πίσω το πλεονέκτημα και να βάλει ξανά από κάτω τη Φενέρ, στο δρόμο για το Final-4 του Κάουνας. Ξέρει τον τρόπο που μπορεί να το κάνει..

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα «άλωσε» την έδρα της Φενέρ στην κανονική περίοδο και μάλιστα με τρόπο εμφατικό. Βέβαια, τα ματς της κανονικής διάρκειας δεν παίζουν ρόλο στα πλέι-οφ, ωστόσο ο Ολυμπιακός έχει κερδίσει στην Πόλη και μπορεί να το ξανακάνει! Μπορεί να το γυρίσει όπως το έκανε και πέρσι με τη Μονακό. Ο Θρύλος είναι μαθημένος και για τα δύσκολα, αλλά και για τα σπουδαία...

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ