ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Το δεύτερο ματς θα είναι και το πιο δύσκολο...

Το δεύτερο ματς θα είναι και το πιο δύσκολο...

Το Game 1 πήγε όπως έπρεπε, εντέλει. Εντέλει. Γιατί δεν άρχισε όπως έπρεπε. Άρχισε με τρακ. Με άγχος. Με πίεση, ίσως παραπανίσια, να εναποτίθεται στους ώμους της ομάδας. Ο Ολυμπιακός ήξερε ότι είχε επάνω του ένα μεγάλο ΠΡΕΠΕΙ, το βράδυ της Τετάρτης και εν τέλει τα κατάφερε.

Ο Θρύλος φυσικά γνωρίζει ότι ο δεύτερος αγώνας της σειράς την Παρασκευή, θα είναι πιο δύσκολος και δεν θα έχει καμία σχέση με το πρώτο ματς.

Η Φενέρ θα είναι πιο «υποψιασμένη» στο δεύτερο ματς. Θα είναι και λίγο πιο ανεκτική στην τρομερή ατμόσφαιρα που δημιουργήσει ο κόσμος του Θρύλου, στην εξέδρα. Δεν θα είναι εύκολο για τον Ολυμπιακό να… εκπλήξει εκ νέου, τους Τούρκους. Είναι σαφές ότι η Φενέρ θα μπει στο δεύτερο παιχνίδι πιο διαβασμένη. Και ίσως θα είναι εκείνη, η οποία θα προσπαθήσει να εκπλήξει τον Ολυμπιακό, για να «βγει από πάνω» και να ξεπεράσει αυτό το αμυντικό κρεσέντο του Θρύλου… Ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα χρειαστεί να κάνει κάτι πολύ καλό, για να φτάσει στο 2-0 και να αποκτήσει η ομάδα του, με αυτό τον τρόπο, σαφές προβάδισμα πρόκρισης, στο Final 4 του Κάουνας. Μπορεί να το κάνει, ωστόσο, αρκεί να αντιληφθεί όλη η ομάδα τη δυσκολία του δεύτερου ματς. Θα πρέπει να είναι ακόμη πιο συγκεντρωμένοι για να μην την «πατήσουν» όπως πέρυσι με τη Μονακό.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ