ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Εδώ, εδώ στο γήπεδο αυτό!

Εδώ, εδώ στο γήπεδο αυτό!

Βήμα πρώτο για το Κάουνας, απέναντι στη Φενερμπαχτσέ! Τζάμπολ στις 21:45 στο ΣΕΦ-καμίνι! Πάμε! Η μεγάλη πρόκληση είναι εδώ και η ώρα για να λάμψει εκ νέου η ομαδάρα του Μπαρτζώκα, είναι εδώ! Ο Θρύλος έχει γράψει μέχρι στιγμής μία υπέροχη πορεία, στη φετινή Ευρωλίγκα. Έχει εμφανιστεί σοβαρός, αρκετά σταθερός, τηρουμένων των αναλογιών και με βάση τα προβλήματα, τα οποία κλήθηκε να αντιμετωπίσει, κατά τη διάρκεια της σεζόν. Και καλείται απόψε, να κάνει ξανά το ίδιο. Να εμφανιστεί σταθερός, σοβαρός και να είναι ουσιαστικός.

Ο Θρύλος έχει απέναντί του μια ομάδα που την ξέρει καλά. Εκεί που η ιστορία έχει αποδείξει πως τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά, αλλά όπως και να το κάνουμε, οι καλές και πιο σταθερές ομάδες όλη την σεζόν, εύκολα ή δύσκολα επιβιώνουν. Και οι «ερυθρόλευκοι», έπαιξαν δυο κλάσεις ανώτερο μπάσκετ από την Φενέρμπαχτσε.

Του εξασφαλίζει αυτό την πρόκριση στο δωδέκατο Final Four της ιστορίας του; Ασφαλώς και όχι είναι η απάντηση, όπως δεν εξασφάλισαν στην τουρκική ομάδα την επιτυχία στην κανονική περίοδο τα διπλάσια εκατομμύρια που έχει δαπανήσει για το μπάτζετ της. Ο Ολυμπιακός σίγουρα στην παρθενική του πρωτιά στην ιστορία της διοργάνωσης με αυτό το Format, δεν είναι την καλύτερη δυνατή διασταύρωση. Όμως έχει αποδειχθεί περίτρανα πως στα δύσκολα είναι ακόμα καλύτερος και κυρίως περισσότερο συγκεντρωμένος.

Ο Ολυμπιακός θέλει να δείξει σε όλους ότι δεν έχει φτάσει τυχαία μέχρι εδώ, αλλά και ότι είναι έτοιμος για να κάνει το βήμα παραπάνω. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα θέλει απόψε να κάνει το πρώτο βήμα και -κυρίως- να πάρει και ψυχολογία για το δεύτερο, το οποίο ακολουθεί πολύ σύντομα.

Είναι δεδομένο ότι η σειρά θα είναι δύσκολη. Είναι δεδομένο, όμως, ότι εκτός από τους παίκτες στο παρκέ, μεγάλο μπάσκετ θα παίξει και ο κόσμος! Θα παίξει και το ΣΕΦ. Και όλοι μαζί, ομάδα και κόσμος, θα κάνουν αυτό που πρέπει…

ΦΥΓΑΜΕ!

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ