ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Μετρώντας αντίστροφα για να γεμίσουμε το ΣΕΦ!

Μετρώντας αντίστροφα για να γεμίσουμε το ΣΕΦ!

Μπαίνουμε σε ρυθμό και βλέπουμε… Κάουνας! Και… δεν βλέπουμε την ώρα να αρχίσει η «μάχη» με την Φενερμπαχτσέ. Μετρώντας αντίστροφα για να γεμίσουμε το ΣΕΦ! Ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του μια μεγάλη πρόκληση και εμφανίζεται έτοιμος να κάνει αυτό που πρέπει, αγωνιστικά. Γιατί στην εξέδρα, θα κάνει ο κόσμος του Ολυμπιακού αυτό που πρέπει! Η διάθεση των εισιτηρίων, αλλά και το πως ο κόσμος του Θρύλου… διψάει για να βρεθεί ξανά στο πλευρό της ομαδάρας του Μπαρτζώκα, λένε ΟΛΗ την αλήθεια, γύρω από το τι μπορεί να περιμένει κανείς σε αυτή τη διαδικασία των πλέι οφ!

Απέναντι υπάρχει μια ομάδα υψηλών δυνατοτήτων, η οποία μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα. Όχι όμως και να κόψει τον δρόμο του Ολυμπιακού, προς το επόμενο μεγάλο επίτευγμά του, μέχρι το... επόμενο: Την παρουσία του στο Final 4 του Κάουνας!

Απέναντι στην Φενέρ ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να κάνει το «βήμα παραπάνω» και στη φετινή του σεζόν. Να συνεχίσει την υπέρβαση, την οποία έχει αρχίσει να κάνει, από την αρχή της σεζόν και την οποία προχωρά, μέχρι σήμερα, με τον ίδιο ζήλο, αλλά και με την ίδια συνέπεια!

Τα πλέι οφ αρχίζουν πολύ, πολύ σύντομα και η αγωνία κορυφώνεται… Το ΣΕΦ θα είναι ξανά… καμίνι και σε ατό το ΣΕΦ, ο Ολυμπιακός είναι «αλύγιστος». Με την ομάδα να είναι σε καλή κατάσταση και να δείχνει ότι έχει αρχίσει να γίνεται και κυνική, μπορεί ο κόσμος του Θρύλου να ονειρεύεται το Κάουνας…!

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ