ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Και ποιον να φοβηθεί; Ο Ολυμπιακός είναι!

Και ποιον να φοβηθεί; Ο Ολυμπιακός είναι!

Ο Ολυμπιακός λοιπόν τερμάτισε πρώτος στην κανονική περίοδο της Ευρωλίγκας και περιμένει να μάθει τον αντίπαλό του στα πλέι οφ. Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν το καθήκον τους κόντρα στη Μπασκόνια και έκλεισαν με νίκη τη regular season στο ΣΕΦ.

Εν αναμονή της τελικής βαθμολογικής κατάταξης, με τους σημερινούς και τελευταίους αγώνες να απομένουν στο φινάλε της κανονικής διάρκειας.

Το πλεονέκτημα έδρας και η πρώτη θέση έχει «σφραγιστεί» για τον Ολυμπιακό και περιμένει να ολοκληρωθούν όλοι αγώνες και να μάθει τον αντίπαλό του στα πλέι οφ.

Τα δημοσιεύματα για την Φενέρ «δίνουν και παίρνουν», όμως ο Ολυμπιακός δεν σκέφτεται τίποτα τέτοιο. Δεν έχει να φοβηθεί κανέναν και τίποτα. Με πλεονέκτημα έδρας, με ένα ΣΕΦ γεμάτο, τον Ολυμπιακό τον φοβούνται! Δεν φοβάται εκείνος.

Φενέρ, Μπασκόνια, Ζαλγκίρις είναι υποψήφιοι αντίπαλοι του Ολυμπιακού στα πλέι οφ, ενόψει Final Four. Όποιος «θέλει» ας… κοπιάσει. Ο δρόμος προς το Κάουνας, περνάει από το ΣΕΦ και ο Θρύλος δε θα επιτρέψει σε κανέναν να φύγει νικητής από το καμίνι!

 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ