ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ολυμπιακός και γεμάτο ΣΕΦ, ποιος τον θέλει για αντίπαλο;

Ολυμπιακός και γεμάτο ΣΕΦ, ποιος τον θέλει για αντίπαλο;

Έχουμε μπει στην τελική ευθεία της κανονικής περιόδου της Ευρωλίγκας, με τον Ολυμπιακό να έχει εξασφαλίσει το πλεονέκτημα έδρας και το μόνο που παραμένει… «στον αέρα» είναι η τελική θέση στη βαθμολογική κατάταξη. Την θέση, η οποία θα καθορίσει τον αντίπαλο του Ολυμπιακού στα πλέι οφ, στα οποία οι «ερυθρόλευκοι» έχουν πλεονέκτημα έδρας, ενόψει της πρόκρισης στο Final 4 του Κάουνας.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα έχει «κερδίσει» το να θέλουν οι αντίπαλοι να την αποφύγουν, με την εικόνα της στην κανονική περίοδο της Euroleague. Ο Ολυμπιακός στο ΣΕΦ μοιάζει… «άτρωτος». Μια ομάδα που δεν έχει να φοβηθεί τίποτα και κανέναν και αγωνίζεται σε μια από τις πιο «καυτές» και επιτυχημένες έδρες της φετινής Euroleague.

Το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ δίνει προβάδισμα πρόκρισης στον Ολυμπιακό και έναν λόγο παραπάνω, στους υποψήφιους αντιπάλους του, να τον αποφύγουν. Το ΣΕΦ θα είναι κατάμεστο και ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε περίοδο φορμαρίσματος. Δε θα μπει στην διαδικασία να διαλέξει αντίπαλο.

Θα μπει στο παρκέ, για τελευταία φορά στην κανονική περίοδο, απέναντι στην Μπασκόνια και θα δώσει το 100% για τη νίκη. Ο στόχος θα είναι ξεκάθαρος. Να πάρει μια ακόμη νίκη στο ΣΕΦ και να παραμείνει στην κορυφή, περιμένοντας απλά τον αντίπαλο του στα play-offs.

Πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ και Final 4 στο Kάουνας. Μοιάζουν ιδανικές οι συνθήκες για το βήμα παραπάνω στην Ευρώπη. Ανεξαρτήτως από τον αντίπαλο στα πλέι οφ. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν γνωρίσει, δικαίως, την καθολική αναγνώριση από τους αντιπάλους τους στην Ευρώπη. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα εντυπωσιάζει και έχει «κλειδώσει» μια θέση στην πρώτη δυάδα της βαθμολογίας.. Ό,τι και όποιον και να φέρει η τελική κατάταξη στο ΣΕΦ για τα πλέι οφ, ο Ολυμπιακός θα είναι το φαβορί, με τον έκτο του παίκτη στο πλευρό του.

Δεν έχει να φοβηθεί τίποτα και κανέναν. Αντιθέτως, αυτοί τον φοβούνται και θέλουν να τον αποφύγουν. Ας έρθει όποιος θέλει, λοιπόν.

 

 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ