ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Σαν σε προπόνηση το 21/21

Σαν σε προπόνηση το 21/21

Με την απαιτούμενη σοβαρότητα είδε το χθεσινό ματς (92-61) με την Καρδίτσα ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» εμφανίστηκαν όπως έπρεπε και αντιμετώπισαν το παιχνίδι όπως όλα τα άλλα μέχρι τώρα σε Ελλάδα και Ευρώπη. Πέραν της σοβαρότητας έπαιξαν με πειθαρχία, σεβάστηκαν και δεν υποτίμησαν την αντίπαλη ομάδα και κατέγραψαν άλλη μία νίκη στη φετινή Basket League, την 21η σε ισάριθμα παιχνίδια.

Ο Θρύλος έχει μία μοναδική νοοτροπία και δεν την αλλάζει. Γιατί να την αλλάξει άλλωστε; Αυτό είναι το ένα από τα πολλά μυστικά της επιτυχίας της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα. Ειδικά σε ματς που δεν χρειάζεται να παίξει σε ολοκληρωτικό μπάσκετ, η σοβαρότητα και η πειθαρχία αρκούν από μόνες τους ως στοιχεία για να επιτευχθεί ο στόχος και να ακολουθηθεί πιστά το πλάνο του κόουτς.

Ο Ολυμπιακός πατάει γερά στα πόδια του και θα κάνει «δικό» του και το φετινό πρωτάθλημα, πηγαίνοντας ξανά «μέχρι τέλους» τον «αιώνιο» αντίπαλό του, μετά τα αμέτρητα γλέντια σε όλες τις διοργανώσεις. Πολύ απλά γιατί παραμένει σοβαρός και σε ματς που φέρνουν σε προπόνηση με αντιπάλους αρκετά μικρής δυναμικότητας...

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ