ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ο Ολυμπιακός «τα βάζει» και με την έδρα

Ο Ολυμπιακός «τα βάζει» και με την έδρα

Η πρώτη θέση της EuroLeague και το πλεονέκτημα της έδρας περνάει από το Βελιγράδι. Ο Ολυμπιακός επιστρέφει στην πόλη που έγινε το τελευταίο Final 4, αλλά δειλά σκέφτεται την επιστροφή στο Κάουνας, την επόμενη οικοδέσποινα της τελικής φάσης.

Ο Θρύλος έχει απέναντί του απόψε (21:00) μια επικίνδυνη να αντιμετωπίσει. Η Παρτιζάν είναι μια ομάδα, η οποία έχει κίνητρο για να εδραιωθεί στην πρώτη οκτάδα, παίζοντας με ένταση και παλμό, την οποία ο Ολυμπιακός όμως μπορεί να βάλει «από κάτω», μέσα στο πάρκε. Δεν έχει όμως ο Θρύλος να αντιμετωπίσει την ομάδα μόνο… αγωνιστικά.

Όχι, μην πάει ο νους σας στο κακό. Δεν μιλάμε για καταστάσεις… «φάρου». Αυτό είναι προνόμιο… εντός των τειχών. Εντός των συνόρων. Άλλο είναι το θέμα. Η «Stark Aren» είναι ένα γήπεδο «καυτό». Μία έδρα κανονική. Δυνατή. Με παλμό, με ένταση στην εξέδρα, με φωνή και πάθος, οι Σέρβοι οπαδοί θα προσπαθήσουν να βάλουν δύσκολα στον Ολυμπιακό.

Ωστόσο, ο Θρύλος είναι μαθημένος από «δύσκολες» έδρες. Άλλωστε, ο ίδιος έχει την πιο «καυτή» έδρα στην Ευρώπη και μια από τις πιο «καυτές» παγκοσμίως! Και ξέρει καλά πως να παίζει, σε τέτοιες συνθήκες.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ