ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Παίξε μπασκετάρα και στο Βελιγράδι!

Παίξε μπασκετάρα και στο Βελιγράδι!

Άλλη μια αγωνιστική στον «μαραθώνιο» της φετινής Euroleague για την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, σε μια ακόμη δύσκολη έδρα, όπως είναι αυτή της Παρτιζάν. Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε πολύ καλή θέση στην βαθμολογική κατάταξη, καθώς είναι μόνος στην 1η θέση, με 21-8.

Στο Βελιγράδι, ο Ολυμπιακός έχει μια πολύ μεγάλη ευκαιρία… Μια ευκαιρία για «διπλό», εδραίωση στην πρώτη θέση και εξασφάλιση από την 30η αγωνιστική του πλεονεκτήματος έδρας στα play-offs.  Άλλος ένας λόγος, είναι ότι ο Ολυμπιακός θέλει τη νίκη στην έδρα της Παρτιζάν για να την αφιερώσει και στα αδέρφια, του Ερυθρού Αστέρα.

Πάμε όμως στο ματς του Βελιγραδίου… Ο Ολυμπιακός έχει απέναντι του μια ομάδα, η οποία διανύει την καλύτερη της περίοδο και είναι πάντα επικίνδυνη. Έχει ρεκόρ 16-13 και βρίσκεται στην 7η θέση της βαθμολογίας και θέλει να εδραιωθεί στην πρώτη οκτάδα. Προέρχεται, από μια σπουδαία νίκη, στην έδρα της Εφές με 84-97.

Είναι μια ομάδα, που θέλει σεβασμό. Θέλει σεβασμό, συγκέντρωση και αντοχή στο… «ξύλο». Η Παρτιζάν, είναι πάντα επικίνδυνη, κυρίως στην έδρα του. είναι μια ομάδα που παίζει πολύ πιεστικά στην άμυνα, δίνει πολύ… μπασκετικό «ξύλο» και παίζει πολύ σκληρά.

Ο Ολυμπιακός πρέπει να πιέσει την Παρτιζάν και να την αναγκάσει να κάνει λάθη, στα οποία είναι επιρρεπής. Αμυντικά, πρέπει να μην δώσει πολλούς χώρους σε Πάντερ, Νάναλι και Λεσόρτ και να μην επιτρέψει στην Παρτιζάν να απειλήσει από την ρακέτα.

Γενικά, δεν είναι μια ομάδα «φόβητρο» και ο Ολυμπιακός, σίγουρα, μπορεί να κερδίσει μέσα στην κατάμεστη «Stark Arena». Ο Θρύλος, έχει μεγάλη ευκαιρία την Παρασκευή, να αποδράσει από την «καυτή» έδρα της Παρτιζάν, εξασφαλίζοντας το πλεονέκτημα έδρας και να συνεχίσει να χτίζει γερές βάσεις στην κορυφή της βαθμολογίας.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ