ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ουρμπόνας: «Αυτός είναι ο σουτινγκ γκαρντ που θα ταιριάζει ιδανικά στον Ολυμπιακό»

Ουρμπόνας: «Αυτός είναι ο σουτινγκ γκαρντ που θα ταιριάζει ιδανικά στον Ολυμπιακό»

Την προσοχή του στη «μάχη» με την Μπαρτσελόνα και γενικότερα στη «διαβολοβδομάδα» της Ευρωλίγκας, έχει ο Ολυμπιακός, καθώς ακολουθεί το ματς με την Μπάγερν Μονάχου στο ΣΕΦ. Ματς τα οποία μπορεί να κρίνουν πολλά σε ό,τι αφορά το πλεονέκτημα έδρας ενόψει των πλέι οφ της Ευρωλίγκας, καθώς απομένουν μόλις οκτώ αγωνιστικές για την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου.

Ο Ντονάτας Ουρμπόνας, μάλιστα, σχολίασε το πόσο σημαντικό είναι το παιχνίδι του Θρύλου με τους «μπλαουγκράνα», ενώ αναφέρθηκε και σε έναν σούτινγκ γκαρντ που θα ταίριαζε ιδανικά στο σύνολο του Γιώργου Μπαρτζώκα, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Συγκεκριμένα, ο Λιθουανός δημοσιογράφος τόνισε πως αυτός είναι ο Κέβιν Πάντερ, ο οποίος αγωνίζεται τώρα στην Παρτιζάν, ενώ παλαιότερα είχε φορέσει τα «ερυθρόλευκα».

«Όταν βλέπεις τον Ολυμπιακό, καταλαβαίνεις ότι ο Κέβιν Πάντερ θα ήταν απόλυτα ταιριαστός εκεί. Όμως, δεν είμαι σίγουρος ότι μπορούν να διαθέσουν τόσα χρήματα, ώστε να υπογράψουν την επέκταση συμβολαίου του Κώστα Σλούκα, να υπογράψουν την επέκταση συμβολαίου του Τόμας Γουόκαπ και μετά να προσθέσουν στο ρόστερ τους και τον Κέβιν Πάντερ. Πρόκειται για έναν παίκτη που λαμβάνει πάνω από ένα εκατομμύριο δολάρια», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ουρμπόνας.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ