ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Θρύλε γερά, με τσαμπουκά!

Θρύλε γερά, με τσαμπουκά!

Στη «μάχη» της Ευρωλίγκας ρίχνεται και απόψε ο Ολυμπιακός, επιστρέφοντας στο «κάστρο» του. Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται την Μπαρτσελόνα στις 21:00 στο κατάμεστο και «καυτό», όπως αναμένεται, Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, έχοντας ως στόχο την επιστροφή στις νίκες μετά την ήττα από την Αρμάνι στο Μιλάνο, αλλά και να παραμείνουν σε τροχιά κορυφής μετά το τέλος της 27ης «στροφής» στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Ο Θρύλος είναι έτοιμος για ακόμη ένα μεγάλο ευρωπαϊκό ραντεβού, μπροστά στον κόσμο του, που αναμένεται να δημιουργήσει «καυτή» ατμόσφαιρα, όπως το συνηθίζει άλλωστε. Ειδικά φέτος, όπου έχει κάνει πέντε διαδοχικά sold out! Το ματς έχει χαρακτήρα «μάχης» και δεν θα είναι καθόλου εύκολο, καθώς η Μπαρτσελόνα θα θελήσει να πάρει... εκδίκηση για το τεράστιο «διπλό» που έκανε ο Ολυμπιακός στη Βαρκελώνη, στην αναμέτρηση του πρώτου γύρου.

Όπως και να ‘χει, η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα θα μπει στο παρκέ, έχοντας στο μυαλό της ότι πρέπει να κερδίσει ξανά τους «μπλαουγκράνα» και για τις ισοβαθμίες στο φινάλε του μαραθωνίου που λέγεται Ευρωλίγκα. Και ξέρει τον τρόπο με τον οποίο μπορεί να το κάνει. Ο Ολυμπιακός ξέρει πως να κερδίσει κάθε αντίπαλο τη φετινή σεζόν και απόψε θα επιχειρήσει να κάνει το «δύο στα δύο» κόντρα στην «Μπάρτσα», λυγίζοντάς την στο ΣΕΦ, μαζί με τον «ερυθρόλευκο» λαό!

Θρύλε, γερά!

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ