ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ψηλά το κεφάλι, νίκη με Μπαρτσελόνα και Μπάγερν

Ψηλά το κεφάλι, νίκη με Μπαρτσελόνα και Μπάγερν

Κάποια στιγμή θα συνέβαινε και αυτό. Μετά από επτά διαδοχικές νίκες στην εφετινή Euroleague, ο Ολυμπιακός… συναντήθηκε ξανά με την ήττα. Οι «ερυθρόλευκοι» παραδόθηκαν στις ορέξεις των παικτών της Αρμάνι Μιλάνο και το δεύτερο αρνητικό αποτέλεσμα μέσα στο 2023 είναι γεγονός.

Φυσικά, μια ήττα στο Μιλάνο δεν είναι εκτός προγράμματος. Ακόμη και αν μιλάμε για τον Ολυμπιακό. Μια ομάδα, η οποία κατά γενική ομολογία παίζει αυτή τη στιγμή το καλύτερο μπάσκετ στην Ευρώπη. Ψηλά το κεφάλι και βλέμμα μπροστά. Ο Ολυμπιακός είναι. Το καλύτερο μπάσκετ στην Ευρώπη παίζει και θα βρει άμεσα τον δρόμο προς τις νίκες, ξανά. Στο παιχνίδι είναι και οι ήττες. Προχωράμε δυνατά.

Πρώτο μέλημα είναι να μείνει ψηλά το ηθικό, όπως αυτό διαμορφώθηκε από τις επτά σερί νίκες. Η ψυχολογία είναι σημαντική αυτή τη στιγμή και ο Ολυμπιακός δεν επιτρέπεται να «χαλάσει» το μυαλό του. Δεν επιτρέπεται να χάσει την αυτοσυγκέντρωσή του και να αφήσει αυτή την ήττα, να τον «ρίξει». Μπροστά υπάρχει άμεσα «διαβολοβδομάδα» στο ΣΕΦ, κόντρα σε Μπαρτσελόνα και Μπάγερν Μονάχου. Και ο Ολυμπιακός οφείλει να κλείσει να κάνει το απόλυτο στην επερχόμενη «διαβολοβδομάδα» στο «σπίτι» του. Και να επιστρέψει στον «σωστό δρόμο». Εκείνο των νικών.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει τον τρόπο. Ξέρει…

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ