ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

To μεγαλείο του παικταρά Σάσα!

To μεγαλείο του παικταρά Σάσα!

Ο Σάσα Βεζένκοβ λατρεύει την Βουλγαρία και το δείχνει σε κάθε ευκαιρία. Αυτό έκανε και χθες αφού αποφάσισε να ενισχύσει την χώρα του στον κρίσιμο εντός έδρας αγώνα της κόντρα στην Πορτογαλία για τα προ-προκριματικά του EuroBasket 2025, στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής.

O παικταράς του Θρύλου αγωνίστηκε με τη φανέλα της Βουλγαρίας κόντρα στην Πορτογαλία και σημείωσε 30 πόντους, μάζεψε 4 ριμπάουντ και μοίρασε 2 ασίστ! Η χώρα του ήθελε 11 πόντους για να προκριθεί στο Ευρωμπάσκετ, ωστόσο νίκησε με 90-82.

Το σημαντικό, όμως, που αποδεικνύει το μεγαλείο του Σάσα είναι αψήφησε κούραση, μακρινά ταξίδια και μαζεμένους αγώνες σε λίγες μέρες, για να ενισχύσει την πολυαγαπημένη του Βουλγαρία. Συγκεκριμένα, πήρε ειδική άδεια από τον Ολυμπιακό, προκειμένου, να αγωνιστεί με τα χρώματα της εθνικής του ομάδας, λίγα 24ωρα μετά το σπουδαίο διπλό του Θρύλου στη Βαλένθια.

Αυτό δεν συνέβη μόνο χθες, αλλά και στα προηγούμενα ματς των προκριματικών, δηλαδή ότι πολλοί παίκτες, όπως ο Σάσα πρόσφεραν τις υπηρεσίες τους στο εθνόσημο, ακόμα και αν υπήρχε απόσταση λίγων ωρών, με αγώνα της ομάδας τους.

Μεγάλε, Σάσα!

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ