ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

H πεινασμένη αγέλη λύκων τον... κατασπάραξε!

H πεινασμένη αγέλη λύκων τον... κατασπάραξε!

Τον νίκησε και τον γλέντησε ξανά, αυτή τη φορά στον ημιτελικό του Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας, στο Ηράκλειο και στο κλειστό «Δύο Αοράκια». Ο Ολυμπιακός χρειάστηκε να πατήσει το πόδι στο... γκάζι για μόλις δέκα λεπτά, ώστε να... κατασπαράξει τον Παναθηναϊκό σαν μία αγέλη πεινασμένων λύκων. Έκανε εκκίνηση με το εκκωφαντικό 17-0 στο τρίτο δεκάλεπτο και έκτοτε διατήρησε άνετα το προβάδισμά του και πήρε το εισιτήριο για τον τελικό, όπου θα διεκδικήσει απόψε την κούπα απέναντι στο Περιστέρι.

Ο Θρύλος «έσβησε» κάθε ελπίδα που υπήρχε για πρόκριση των «πράσινων» στον τελικό, κάνοντας το 11-0 σε όλες τις διοργανώσεις και... διασύροντας ξανά την ομάδα του Φάρου. Άνετα και ωραία με 16 πόντους διαφορά και με εκπληκτική άμυνα στο δεύτερο ημίχρονο. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα δεν θέλησε να παίξει στα... κόκκινα, όταν έχτισε μία πολύ καλή διαφορά. Έπαιξε συντηρητικά και έκανε διατήρηση δυνάμεων για το τρόπαιο. Δεν είχε λόγο άλλωστε να... αδειάσει το «ρεζερβουάρ».

Όπως και να ‘χει, ο Ολυμπιακός «πάτησε» ξανά τον Παναθηναϊκό και τον έστειλε να δει τον τελικό από το σπίτι του. Εκεί όπου θα δει τον Θρύλο να σηκώνει την κούπα και να κάνει το repeat στην Κρήτη, πετυχαίνοντας τον έναν από τους τρεις στόχους που έχει θέσει ενόψει της συνέχειας της φετινής σεζόν.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ