ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Δώσε τους την αποτυχία τους στο χέρι!

Δώσε τους την αποτυχία τους στο χέρι!

«Τρένο» ο Θρύλος και εντός συνόρων, που ξεπέρασε το εμπόδιο του Άρη στα προημιτελικά του Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδος.

H επιβλητική εμφάνιση του Ολυμπιακού επί του Άρη και ο υψηλός βαθμός ετοιμότητας δείχνει την αφοσίωση της ομάδας για την κατάκτηση του Κυπέλλου. Οι Πειραιώτες δεν έχουν χορτάσει από τίτλους στις εγχώριες διοργανώσεις, ούτε έχουν την πολυτέλεια να υποτιμούν τρόπαια και διοργανώσεις. Υπάρχει μεγάλη «δίψα» για την δεύτερη σερί κατάκτηση του Κυπέλλου και σε βάθος χρόνου, για το δεύτερο σερί νταμπλ.

Για αυτό τον λόγο, οι «ερυθρόλευκοι» ετοιμάζονται για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό με στόχο το 11-0 επί του «αιώνιου» αντιπάλου του.

Φεύγοντας αύριο από το κλειστό «Δύο Αοράκια», ο ΠΑΟ  πρέπει να είναι από τώρα «ο αποτυχημένος της σεζόν». Απλά τα πράγματα. Είναι ο αντίπαλος του Ολυμπιακού, στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, με φόντο την πρόκριση στον τελικό.

Και το μόνο που έχει να κάνει αύριο η ομάδα του Μπαρτζώκα, είναι να… δώσει στο χέρι του ΠΑΟ την… αποτυχία του! Αποτυχία στο Κύπελλο. Έχοντας χάσει, οι «πράσινοι» χαιρετούν και αυτό τον τίτλο και μετά την χαοτική διαφορά στο πρωτάθλημα και την ανυπαρξία στην Ευρώπη να προχωρήσει ολοταχώς για άλλη μία σεζόν στο… ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΗΔΕΝ σε τίτλους και διακρίσεις

Έτσι, το Σάββατο, στις 19:15, ο Θρύλος θα δώσει ακόμη μία «φάπα» στους «πράσινους», στη συνέχεια του «Μέχρι Τέλους»!

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ