ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Δεν είναι γιορτή, είναι «μάχη» κόντρα στη Ρεάλ!

Δεν είναι γιορτή, είναι «μάχη» κόντρα στη Ρεάλ!

Μόνο... γιορτή δεν είναι το αποψινό (21:00) ματς με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Αντιθέτως, είναι μία μεγάλη «μάχη». Είναι ένα παιχνίδι στο οποίο Ολυμπιακός πρέπει να κάνει την υπέρβαση, για να νικήσει και να παραμείνει σε τροχιά κορυφής στην Ευρωλίγκα. Η «βασίλισσα» θα έρθει για... εκδίκηση μετά των «άλωση» της Μαδρίτης στον πρώτο γύρο και ο Θρύλος οφείλει να μπει με το «μαχαίρι» στα... δοντία και να της «κλέψει» και πάλι στο στέμμα!

Οι «ερυθρόλευκοι» καλούνται να πιάσουν υψηλά στάνταρ απόδοσης να παίξουν με όλη τους την ενέργεια για να κερδίσουν, μπροστά στο «κόκκινο» ποτάμι που θα... πλημμυρίσει απόψε το ΣΕΦ, το οποίο θα είναι κατάμεστο, μιας και είναι sold out εδώ και μέρες. Και με το ΣΕΦ, όπως πρέπει, η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα μπορεί να λυγίσει και να «λιώσει» κάθε αντίπαλο στο παρκέ. Εν προκειμένω στη Ρεάλ, για το 13-7 στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Το ΣΕΦ θα είναι και απόψε «καμίνι» και παράλληλα «κολαστήριο» για τους Μαδριλένους. Με φωνή και πάθος ο κόσμος στην εξέδρα, θα δώσει ώθηση για την μεγάλη νίκη στον Θρύλο, που έχει υψηλές βλέψεις και θέλει να ζευγαρώσει τις νίκες του κόντρα στην περσινή φιναλίστ της Ευρωλίγκας.

 

 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ